::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selçuk çok güzel olmus dediğin gibi göbekleride İrmscher yaparsan daha da guzel olur.
Jant lastik ölçülerin nedir?

teşekkürler ölçüler 195 45 16. Orjinali 185 55 15 idi o yüzden % olarak 0.40 gibi bir büyüme oldu oda hiç önemli değil.

Sadece bundan sonra çukurlara biraz daha dikkat gerekli.

teşekkürler ölçüler 195 45 16. Orjinali 185 55 15 idi o yüzden % olarak 0.40 gibi bir büyüme oldu oda hiç önemli değil.

Sadece bundan sonra çukurlara biraz daha dikkat gerekli.

Ölçüler tahmin ettiğim gibi performans veya tüketimde bi farklılık varmı?
Birde bizim yollar malum konfor nasil oldu sırt agrısı :D

Ölçüler tahmin ettiğim gibi performans veya tüketimde bi farklılık varmı?
Birde bizim yollar malum konfor nasil oldu sırt agrısı :D

daha fazla bir yol yapmadım toplasan 200 km tüketimi ölçmek için depoyu fullemeyi bekliyorum. Ancak 45 yanak korkusundan olacakki artık daha yavaş ve daha dikkatli gitmeye başladım yakıtım düşebilir bile :p

Performans olarak bir kayıp söz konusu değil. Jantların ağırlıklarını bilmiyorum ama enjoy jantlarıyla eş değer ağırlıkta düşünüyorum. Tartmak şart..

Konfordada bir değişiklik hissetmedim özellikle michelin energy gibi yumuşak 55 yanak bir lastikten sonra kumho ku31 45 yanak bir lastikle kullanıyorum ve fark görmediğimi söyleyebilirim. Sanırım buda 195 tabandan kaynaklı olsa gerek.

Yay olmadığı halde yol tutuş ve viraj performansı çok çok arttı. Şimdi sıra yaylanmada eibach bulamıyorum şu anda olanlarda pahalı..

Senin Enjoy jantı 9.1 kg Softstarların ondan ağır olacağını sanmıyorum Selçuk
2180966798t.jpg

jant lastiği takas mı ettiniz? Michelinler duruyorsa ben talip olabilirdim...Benim Kumholar çok sert sanırım onları satıcam...

kazasız belasız şentürk...irmschere devam..bizim enjoy jantlar 9 kilo civarında belirtildiği gibi...bunlar daha hafif olması lazım ve 15 den 16a geçişte bu kadar yola tutunma farkını hissediyorsan yay aldıgında bunun 4 kat fazlasını hissetceksin..

Hayırlı olsun Selçuk... Artık daha da dikkatli olmalısın. Yaylamanda lazım ama yayladığın zaman ve 5 kişi falan dedin mi fena. İki kişide problem yok fakat arkaya birileri oturdumu çok söyleniyorlar, çok zıplatıyor ama herşeye ramen değer.
Bu arada filmleri söktün mü?

Ahmet Altınçubuk

hayırlı olsun açıkcası ben korktum 15 aldım aslımda 16 istiyordum ama olmadı.

jant lastiği takas mı ettiniz? Michelinler duruyorsa ben talip olabilirdim...Benim Kumholar çok sert sanırım onları satıcam...

evet jant lastik takas yaptık michelinlar yükselde eğer satmayı düşünürse onunla görüşebilirsin ama satacağını sanmıyorum. lastikler henüz 4500 km yapmıştı.

kazasız belasız şentürk...irmschere devam..bizim enjoy jantlar 9 kilo civarında belirtildiği gibi...bunlar daha hafif olması lazım ve 15 den 16a geçişte bu kadar yola tutunma farkını hissediyorsan yay aldıgında bunun 4 kat fazlasını hissetceksin..

teşekkürler. yay konusunda hala tereddütlerim var.

Hayırlı olsun Selçuk... Artık daha da dikkatli olmalısın. Yaylamanda lazım ama yayladığın zaman ve 5 kişi falan dedin mi fena. İki kişide problem yok fakat arkaya birileri oturdumu çok söyleniyorlar, çok zıplatıyor ama herşeye ramen değer.
Bu arada filmleri söktün mü?

Ahmet Altınçubuk

teşekkürler ahmet kardeşim. Yay konusunda çok kararsız kaldım 5 kişi ile sürtme yapacağını sanmıyorum. Ancak zıplatma durumu benide korkutuyor. Eibach için zıplatma yapmıyor deniyor bakalım nasip kısmet.

Yoo filmleri sökmedim zaten bendeki filmler 1 numara ve fotoğraf ışık açısından filmsiz gibi duruyor.

hayırlı olsun açıkcası ben korktum 15 aldım aslımda 16 istiyordum ama olmadı.

teşekkür ederim.

Senin Enjoy jantı 9.1 kg Softstarların ondan ağır olacağını sanmıyorum Selçuk
2180966798t.jpg

Net üzerinde softstarlara ait ağırlık bilgisi aradım fakat bulamadım. Dediğin gibi bende ağır olduğunu düşünmüyorum.

Geri