::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende yay konusuna takılmış durumdayım....1 ay önce yay alma kararını aldıktan sonra en az 50 kişiye sordum ama halen daha cevabımı bulmuş değilim...şüphelerim var....

sen yeni taktırmışsın, son izlenimlerini paylaşabilirsen sevinirim senturk...

Arkadaşlar silikon ile yapıştırılmış spoileri boyaya zarar vermeden sökmek mümkün mü?

değil diye düşünüyorum.... :(

yaylarını satarsan ben alıcı olabilirim senturk35, tam istediğim gibi şu an seni yukseklık 16'' jant 45 yanak lastikle birlikde yayda gerekiyor illaki ben takcam ama benzinli oldugu için 3.5 yay tahiminm 2cm falan düşürür oda az olcak gibi geliyor aban su an standart yaylarım var önde 4cm arkada 5 cm var lastikle çamurluk arası lastik ve jantım standart 175 60 14 :D

yaylarını satarsan ben alıcı olabilirim senturk35, tam istediğim gibi şu an seni yukseklık 16'' jant 45 yanak lastikle birlikde yayda gerekiyor illaki ben takcam ama benzinli oldugu için 3.5 yay tahiminm 2cm falan düşürür oda az olcak gibi geliyor aban su an standart yaylarım var önde 4cm arkada 5 cm var lastikle çamurluk arası lastik ve jantım standart 175 60 14 :D
o kadar az düşüş yaşamazsın sanırım.3,5luk yay 2 cm düşürmez benzinli bile olsa araç..3cm civarı düşüş elde edersin.

Arkadaşlar silikon ile yapıştırılmış spoileri boyaya zarar vermeden sökmek mümkün mü?
ne tür silikon? siyah cam silikonu mu?
eğer yumuşak bir silikonsa altına falçata gibi malzemeyle girip spoyleri elde edersin.sonra da silikonu boya yüzeyinden çıkarırsın kimyasallarla...ama sert ise sanmıyorum

Almak istersen 2 gün içinde söktürür maximum 3 günde kargoya verebilirim.

http://www.sahibinden.com/corsa_c_eibach_pro-kit_spor_helezon-31WQQaXQQ23960661WQQpXQQdisplayitem

daha yeni taktın selçuk abi niye çıkartıyorsun ki :S

o kadar az düşüş yaşamazsın sanırım.3,5luk yay 2 cm düşürmez benzinli bile olsa araç..3cm civarı düşüş elde edersin.
burak pro kitler 4cmlik düşüş sağlıyor kutusunun üstünde de yazar oturma süresine bağlı tabi benm ilk yaylar 2ayda oturdu yeni aldıklarım daha oturmadı ve ilk ayı doldurduk ve şuan oldukça iyi düşmüş vaziyette ama daha düşücek foto istersen özelden bana ulaş

ne tür silikon? siyah cam silikonu mu?
eğer yumuşak bir silikonsa altına falçata gibi malzemeyle girip spoyleri elde edersin.sonra da silikonu boya yüzeyinden çıkarırsın kimyasallarla...ama sert ise sanmıyorum
Beyaz renk standart cam silikonu, falçata düşündüm, sonra bir yerde saz teli veya misina okudum. Kalıntıları acaba hangi kimyasal ile boyaya zarar vermeden kaportadan temizleyebiilriz?

Geri