- Katılım
- 12 Ara 2008
- Mesajlar
- 1,676
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 36
- Yaş
- 41
daha yeni taktın selçuk abi niye çıkartıyorsun ki :S
yüksel gözüm korktu diyelim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha yeni taktın selçuk abi niye çıkartıyorsun ki :S
evet takıcak arkadas için tecrübelisinden bilgi olmuş yüksel.saolasın.ben de o civarlarda düşürceğini tahmin ediyordum..burak pro kitler 4cmlik düşüş sağlıyor kutusunun üstünde de yazar oturma süresine bağlı tabi benm ilk yaylar 2ayda oturdu yeni aldıklarım daha oturmadı ve ilk ayı doldurduk ve şuan oldukça iyi düşmüş vaziyette ama daha düşücek foto istersen özelden bana ulaş
kalıntılar ile alakalı hiçbir fikrim yok ama her kimyasal aracın boyasından biraz götürür,eminim..Beyaz renk standart cam silikonu, falçata düşündüm, sonra bir yerde saz teli veya misina okudum. Kalıntıları acaba hangi kimyasal ile boyaya zarar vermeden kaportadan temizleyebiilriz?
:good::good::good:Teşekkürler, farklı bir forumda okuduğum şu çözüm mantıklı geldi...
Misina ile spoileri söktükten sonra kalıntıların falçata ile temizlenebilecek kısımlarını temizleyeceğim. Sonrasında aracı 1-2 saat güneşe bırakıp kalan silikonun yumuşamasını sağlayıp pasta ile temizleyeceğim. Sanırım denenmiş en sağlıklı yol bu olacak.