By corsa jantlar cok guzel durmus, fiyat ve marka verirmisin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
By corsa jantlar cok guzel durmus, fiyat ve marka verirmisin?
berker abi kaç yakıyosun ve son hız ölçmeyi denedin mi
berker abi bende yakıtın fazla değişmediğinden şüphe ettiğim için sana sordum artık rahat bi şekilde konig marka 16 inç alabilirmilginç bir şekilde yakıt değişmedi, otobana çıkıp son hıza bakamadım Serkan, Zaten önceki lastiklerde bir kere basıp ne yapıyor diye bakmıştım, onu da çok zorlamamıştım.Yani karşılaştırma yapmak için elimde önceki değer yok sadece bu haliyle ne yapar ona bakacagım
ben çeşme otobanında rüzgarsız ve eğimsiz tamamen düz yolda 195igördüm %5lik sapma koysanız 190 deyin inanmayan çok ama araba 5 kişiydi bi dahakine video mutlaka çekicemberker abi bende yakıtın fazla değişmediğinden şüphe ettiğim için sana sordum artık rahat bi şekilde konig marka 16 inç alabilirm
15lerlen maksimum 170 yapıyo berker abi 13lerlende 180 felan yapıyo belki biraz daha geçr
yüksel mesafe çok uygun değildi ama 15 inç jantlarlan 170 geçmiyo 13 lerlende tam anlamıyla denemedim ama yeter bence gittiği yere kadar daha fazlasını zorlamaya gerek yok dimiben çeşme otobanında rüzgarsız ve eğimsiz tamamen düz yolda 195igördüm %5lik sapma koysanız 190 deyin inanmayan çok ama araba 5 kişiydi bi dahakine video mutlaka çekicem