corsa gsi ile iligli düşünceleriniz

coloc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhaba..Kıbrısta öğrenciyim ilk senemdi bitmek üzre.Seneye bir araba almayı düşünüyorum çünkü burada ulaşım yok taksiye çok para gidiyor.7-8 milyar en fazla alacağım araba.İstediklerim iste uzun yola gideceğm için sağlam, dayanıklı olsun.Birde ilk arabam olacak yani kendime ait.Rahat kullanmak istiyorum biraz performanslı olsun istiyorum.

Ne diyorsunuz kullananlar vardır belki.Yada öneriniz varsa alabilir miyim ? 8 i geçmesin araba fiatları çünkü 1 sene beklemem lazım 15 milyara çıkmak için fakat 1 sene beklersem seneye çok zor olur benim için.Yani taksi parası çok gidiyor burada benzin ucuz ayağımı yerden kessin hem araba sürmekten keyif alıyorum şöyle güzel birşey düşünüyorum.

Aslında alabileceklerim arasında civic var hiç biri olmazsa palio var fakat corsa gsi ı merak ettim.Kullananlar tecrübelerini anlatırsa birşeyler oluşur kafamda.

civic anca eg olur sanırım.
7-8 milyara palio civic(eg) corsa gsi dan en temiz alacağın palio olur.

Efsaneler artık yaşlandı artık performansını yere vere vere yürüyen gsı bulmak çok zor.

kıbrısta benzin nekadar merak ettim

1.85 ti sanırım.ARkadaşın 2006 model corsası var 60 ytl ye depo doluyor.

tüh gsi suya düştü.Geriye kaldı civic (pek ihtimali yok) ve en garantisi palio..

civic al derim sorun çekmezsin palio ya kıyasla... en azından 4 camı otomatik :D

soldan direksiyon mu kullanıcaksın kıbrısta sağdan direksiyonlu bir araba almak daha ucuza gelir sana bence ikinci eller çok pahalı değil sanırım...

Geri