Corsa GSI modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teknoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teknoca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar
dün 2008 sıfır CORSA GSI aldım. araç irmscher. çip taktırmak istiyorum . sizce iyimi yaparım kötü mü? yavaş gidersen daha az yaktıgı soyleniyor. opel servisinde taktırırsam garantisi bozulur mu?

Aracını yakından biliyorum 2008 model Irmscher ön panjur var komple Irmscher değil. Hatta Egemden aldın:) Aldığın fiyatıda tahmin edebiliyorum az cok:) O aracı ben alıcaktım sonra Kız arkadaşımla ablam kullandığından 5K Cdti aldım. Birazda ailenin geri kalanı almamı istemedi sonunda satılmış demekki hayırlı olsun güle güle kullan:)

Daha plakası cıkmadı büyük ihtimal hatta teslimde almadın sanırım, kullanmadan böyle maceralara girme derim...

Bu arada imzana forum kuralları gereği isim soyad eklemeni rica ediyorum;)

Son düzenleme:
hayırlı olsun kazasız belasız, cezasız kullanırsın inş...bende ali 'ye katılıyorum 150hp sonucta daha ne yapmak ıstıyorsun kı daha hızlı bısey ıstıosan keske opc alsaydın derım..

Hayırlı olsun :)(

Hayirli olsun..
Bence once biraz kullan ondan sonra tekrar dusunursun

aldığın aracı bende trabzonda opel vardallarda inceledim tek kelimeyle harika bişey ona yapılcak tel şey müzik sistemi kazasız belasız sürmeler

bu arada imzanıza isim ve soy isim eklermisiniz

teşekkürler arkadaşlar serkan'ın da dediği gibi sanırım tek yapılması gereken müzik sistemi. hepinize tekrar teşekkürler

Arkadaslar cip taktirmak istiyorum. Yakit tuketimini ne derece etkiler merak ediyorum. Ve kac bg e ulasir arac??

çagrı çipi guzel yerde yaptır..servıste sonra sorun cıkarmasınlar..motor komple garantı dısı kalmasın

Geri