Corsa GSI modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teknoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzinli için Re-Map daha iyi olur kanımca. Ama geri dönüşü Box'a göre daha zor olur tabi çünkü kendin müdehale edemezsin. Ben dizelde T soketle raile bağlanan chip ile ilgili yardımcı olabilirim ancak. Yüksel(Vladimir) söylemişti Box O2 sensörüne bağlanıyormuş benzinli araçlarda. Ama bildiğim kadarıyla dizeldeki gibi re-map yerine box uygulanırsa kendin müdehale edebilirsin. Yani istediğin zaman devre dışı bırakabilirsin. Konu hakkında daha geniş bilgisi olan kişiler yardımcı olsa daha iyi

Bunlardan daha önce; Arabanın dinamiklerini yeteri kadar keşfettiğine eminmisin? Zaten 150hp olan B segment araca bu kadar çabukmu alışabildin? Bence biraz daha alışmalısın sonra zaten yapılır.

re-map öneririm ben boxlarda iyi ama re-map daha dengeli bir uygulama olucaktır

Ne yaktığının ne önemi var? Performans arabası almışsın, daha da performanslı olsun istiyorsun...10lt yakarken 20lt yakacak hali yok. Normal kullanımda pek bir şey farketmez, devirli kullanırsan 1-2lt fark eder en fazla. Önemli olan doğru düzgün biryere yaptırman, paranla rezil olma. Vmax'i öneririm.

Ne yaktı az mı yaktı çok mu yaktı diye sürekli endişe edeceksen fazla vakit ve nakit kaybetmeden sat arabanı dizel bir araba al. Turbo araba yakar...

Ne yaktığının ne önemi var? Performans arabası almışsın, daha da performanslı olsun istiyorsun...10lt yakarken 20lt yakacak hali yok. Normal kullanımda pek bir şey farketmez, devirli kullanırsan 1-2lt fark eder en fazla. Önemli olan doğru düzgün biryere yaptırman, paranla rezil olma. Vmax'i öneririm.

Ne yaktı az mı yaktı çok mu yaktı diye sürekli endişe edeceksen fazla vakit ve nakit kaybetmeden sat arabanı dizel bir araba al. Turbo araba yakar...

+1 Kesinlikle katılıyorum:good:

madem yaktıgımız benzinin hesabını yapıyoruz o zaman yazılım,re-map gibi şeylere neden para verelim.para veriyoruz ki performans alıyoruz ya da bişeyler yapmaya çalışıyoruz.alt devirleri kullandığın sürece yakıt değişimi %7-8'i geçmez.ancak bastıgın süre içinde yatık tüketimin %30'a kadar artar..

teşekkürler arkadaşlarda sadece merak etmiştim. iyi bir yerde yapiyim istiyorum ileride sorun çıkmasın

Geri