Kadircan arkadasim, bi arabaya 2 yasindaki haliyle binmek var bide 10 yasindaki haliyle. Kesinlikle farki olucaktir.corsa astra veya insignia secimi maddi ve ihtiyaç dahilinde degisiklik gosterir.ben corsa kullanicisiyim ve bunu secmemizdeki amac sehir ici kullanilacak olmasi , az yakmasi, ufak oldugu icin park edilmesi kolay olmasi gibi bir cok neden. Inanin bana arabamdan gercekten cok memnunum.annemde fiat punto evo 2011 model var ve corsa ile ayni segment arac olarak geciyor , arabanin rot balansindan tutunda tum lastiklerine teker teker kontrol etmeme ragmen 140 la giderken direksiyonu tutamiyodum. Babamda volvo s60 2012 var. O arabaya bindigimdeki konforu benim arabamda bulamuyorum diye bi olay yaratmam cunku segment olarak cok cok farkli araclar.. siz konfor diyorsunuz ama mercedesin eski serilerinden 500sel de bile bizim corsalardan cok daha iyi konfor var.yada o yillarda uretilen diger mercedes modellerinde. Demek istedigim su, eger arabalari karsilastirirken sadece fiyata bakarsaniz cok fazla yanilgiya dusersiniz. Onemli olan segment ve yasidir. Heleki mustang olayina falan girmissiniz , onlari okurken koltuktan dusuyordum azdaha
saygilar , iyi forumlar
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi