yorumlara katılıyorum... 42.000 e alınacak o kadar çok araç var ki...
abim 111. yıl astra sedan 1.3 cdti yi 4.000 km'de 40.000 e aldı...
abim 111. yıl astra sedan 1.3 cdti yi 4.000 km'de 40.000 e aldı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylediklerinize katılıyorum Arif Bey ancak sizde de şu çok mantıksız, 42 bin tl ye jetta nın en boşu dahi alınamıyor..Yani, 44.550 den başlıyor fiyatı ve en fullü yine corsa için söylediklerinizi taşıyan iç döşeme ve plastik oranının değişmediği higline da var, ancak fiyatı 75bini geçiyor..Kendi yazdığımda da değindim, 80 bin elektrikli ön koltuğu olmayan,xenon far ve led farı olmayan,sunroofu olmayan vs bir passata 80 bin vermek ne kadar mantıklı?Yani vw istediği fiyata satarken araçlarını sorun yok da opel sattığında neden sorun yaratılıyor?
Yıllardır mantıksız olanı aslında örnek verdiğiniz firma yapıyor..Sakın yanlış anlamayın, benim itirazım pazardaki orantısızlığa, dengesizliğe...Yani 32 bin tl ile başlayan yeni fiestayı opsiyonladığınızda 49 bin tl ye kadar çıkıyor..Polo ya ne demeli? 55 bini buluyor opsiyonlarla..Bence corsadan önce asıl mantıksız olan bu (gibi mesela)..