Şu genellemeler yokmu.
Neyse bakalım, ben bildiklerimi kendime saklayayım en iyisi.
Neyse bakalım, ben bildiklerimi kendime saklayayım en iyisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servisleri iyi demedikki zaten. iyileride var allah için. altunizade arkas istanbulda en sevdiğim servislerden biridir. ilgi alaka var. erpaş arabayı ordan aldık kaskosu ordan yapılıyor her sene arabada bir problem varmı diye soruyorlar. altunizde arkasta 15 bin bakımından sonra arabaya detaylı iç dış temizlik yapmışlar. camlara yağmur kaydırıcı falan sıkmışlar beklemiyordum bunları ama yapmışlar.
ayrıca hyundainin övebildiğiniz tek yanı servisleri ise kalsın zaten. diyorum ya arabaları iyi değil bunu kendileride çok çok iyi biliyorlar bu yüzden müşteri ilişkileriyle kapatmaya çalışıyorlar. beğenmediğiniz corsa c'deki sürüş zevkini accent eradan alıyormusunuz alamazsınız çünkü yok öyle birşey. yol tutuşunu alabiliyormusunuz alamazsınız yolda durmuyor adam akıllı çünkü. güvende hissediyormusunuz uzun yolda ? sağınızdan solunuzdan tır otobüs ya da minibüs geçince sallantı ile direksiyona sımsıkı yapışıyorsanız servisi akşama kadar başıma bir tane eleman dikse bana umrumda olmaz... astrada ayrıca hararet göstergesi var teypten giriliyor ve sıcaklık çok yükseklirse ekranda lamba yanar...
hyundai markası 5 yıl garanti vermezse zaten yaydı. 2010 model arabanın 2013 yılında sorunları çığ gibi büyüyor. corsa c van vardı bizde araba şirket çıkmasıydı. volanı sorunluydu değiştirdik bir daha ses bile yapmadı. ön takımı opel teamde mustafa abiler yaptı bir daha sorun yaşamadık. hatta siteden bir arkadaş almış bizim sattığımız adamdan. bilmiyorum onlar sorun yaşadılar mı ama yaşamamışlardı diye biliyorum. hatta arabanın km geri çekmişler bizden sonra ona rağmen. sizin arabanız bence sağlam bir alttan darbe falan almış herhalde. rüzgar sesi falan almıyor demişsiniz ama güldüm sadece kaçla gidiyordunuz ? 120 üstü araba senfoni orkestrası yol tuttuğunuda ilk sizden duydum valla. ayrıca corsa c'de yalıtım olarak gayet iyidir. hatta zamanındaki fiestadan bile iyi gelmişti bana. rüzgardan sallıyor demişsiniz ama karabük gerede arası o dandık yolda 120-140 çıktım otobanda 160 160 yapıştıra yapıştıra aciliyet dolayısıyla geldim istanbula bir kere tedirgin olmadım rüzgar sallamadı....hyundai her açıdan överim ben enazından müşterisine değer veren firmaların başında geliyor. opelin elemanları gibi buyur niye geldin ne vardı gibi sorular sorulmuyor. Corsaya tam 4 yıl bindim ben 4 yıl boyuncada volant ve direksiyon kutu sesi dinlemekten bıktım yenisi ile değiştirdim servise taktırdım 6 ay gitmedi bumu kalite? ben direksiyona her oturuşumda kutu sesi ve volant sesi dinleyeceksem yemişim corsanın sürüş güvenliğini. Ayağımı debrijaydan kaldırmak istemiyordum okadar tiksindirmişti beni. Ayrıca era ile uzun yol yaptım dediklerinin hiç birinide yaşamadım ne yorma ne sallama ne güvensizlik. Aksine corsadan çok sessiz bir araç. enazından 4 camı kapattığım zaman içinde gram rüzgar ses yok. Corsada fırtınalar kopuyordu. rüzgar sallıyordu zaten aracı kamyonun geçmesine hiç gerek yoktu... hyundai bukadar kötü araç üretiyor madem araçları iyi değil, 5 yıl garantiyi nasıl veriyor ? opel güveniyorsa kendine markasına versin hadi 5 yılı. 2 yıl garanti diye sürüyor piyasaya en ufak arızada gidiyorsun hemen kullanıcı hatası diyorlar. Araçları gökten zembille indi çünki araçlarında hiiiiçççç sorun yok onların.. Bana hyundai veya opel tartışması yapmak yerine açın neti araştırın hangi marka da daha çok mekanik sorunu var siz okuyun. en basitinden corsa combo grubunda olan volant ve direksiyon kutu sorunu bu forumu sallamaya yetti. Piyasaya okadar hastalıklı araç sürdü birtanesine sahip çıktımı? ben garanti kapsamında volantımı direksiyon kutumu amortisörümü değiştirdim diyen varsa adam akıllı çıksın buyursun. Benim ağzım birkere yandı birkere düştüm opel markasına daha almam dedimm.. O yüzden ben fikrimi söylediğim de hemen hyundai ve opel kıyaslaması yapmayın SUSMAM..