20 liraya 250 km demek km de 8 kuruş demek.bi hesap hatası yok diyorsun.polemik olsun diye yazmıyorum.ama yanlış bişeyler var.izmir toplantılarının birinde inceleriz senin aracı.evt teyid ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 liraya 250 km demek km de 8 kuruş demek.bi hesap hatası yok diyorsun.polemik olsun diye yazmıyorum.ama yanlış bişeyler var.izmir toplantılarının birinde inceleriz senin aracı.evt teyid ederim
ya neresi inanılmaz geliyor ufak tefek hilelerim yok değil lastik havalarım biraz fazla yani yol tutuşu etkilemeyecek kadar elbette , yüksek basınç düşük yuvarlanma direnci uygulayınca sizde farkedersiniz sonucu
izmirde gaz 1.6dan gidiyor yalnış bişi yok diyorum bizim burası şehir içi gibi değil fazla dur kalk yok daha öncede yazdım bunları inanıp inanmamak serbest
Ben atıker taktırdım 7 8 ay oldu 1.4 comfort a suana kadar bır sorun olmadı çekıs düşüklüğü de yasamadım ama Suna garantı ederım maddı durumunuz ıyse hıc gırmeyın LPG olayına