i30 da kullandım değil i20 , i30 la bile değişmem ben arabamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallahuzun bir araştırmadan sonra 111.yıl corsa 1.2 enjoy aldım.
umarım vectrada yaşadığım ve halen yaşamakta oldugum problemleri corsada yaşamam.
i20 arka kapısı ile ön kapısı arasındaki bildiğiniz seri üretim hatası olan farkı göreceksinizdir. yol tutuşu olarak i20 corsanın yanından geçemez. donanımı iyi olabilir ancak bir corsa değil.valla çakması orjinalinden iyi olmuş diyeceğim belki de inanmacaksınız ama öyle. 2008 yılından beri dizel opel corsaya binerim toplamda 2 corsayla 270.000km yol yaptım. Hafta sonu 6 vites dizel 90 ps i-20 kullandım. yaklaşık yaptığım km 1500. corsaya göre çok fazla artısını gördüm eksiğini görmediğimi söyleyebilirim. Ortalama 3.9/100 km. yaktı. Motor sesi içeri corsa kadar gelmiyor. corsaya göre daha seri. 6. vitese atıyosun 2500 devirde araba 135-140 ile gidiyor.süspansiyonları daha yumuşak. zaten i-20 90 beygir, corsa 65 beygir elbette i-20 daha seri olması doğal. alman malı diye tutturup gidiyoruz ama i-20 kesinlikle yabana atılmamalı. corsa dizel almayı düşünenler mutlaka i-20 test etsinler.