Corsa OPC mi? Mini Cooper S mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 97berke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CORSA OPC mi? Mini Cooper S mi?

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .
corsa opc her yönden ici cokcok cok farklı miniden hic bir işe yaramıyor mini.....

Minide corsaya göre gösteriş var biraz daha birde işçilik kalitesi diye düşünüyorum ancak mini ile corsa opc arasında fiyat farkı nasıl tam bilmiyorum

MİNİ diyorum...fark var....:)

mini kadar keyifli bi araba görmedim ben tabiki mini

OPC'ye binen kaç bayan gördünüz? Tigra top arabasıysa Mini de kız arabası bence, erkek adam binmez!..:D

piyasadaki Porsche sayısı Ferrari'ye göre bir hayli fazla, bu yüzden Porsche'nin bir değeri yok bence.
Mini'de bu şekilde, artık heryerde var, hiçbir özelliği yok derim. OPC'ye sahip olmak bir ayrıcalık:cool:
zaten Mini'nin iç mekandaki ıslığa benzer sesi de bende baş ağrısı yapıyor:D her türlü OPC..

OPC'ye binen kaç bayan gördünüz? Tigra top arabasıysa Mini de kız arabası bence, erkek adam binmez!..:D

piyasadaki Porsche sayısı Ferrari'ye göre bir hayli fazla, bu yüzden Porsche'nin bir değeri yok bence.
Mini'de bu şekilde, artık heryerde var, hiçbir özelliği yok derim. OPC'ye sahip olmak bir ayrıcalık:cool:
zaten Mini'nin iç mekandaki ıslığa benzer sesi de bende baş ağrısı yapıyor:D her türlü OPC..

Hay yaşaa beee

İki aracı da kullanan ve çok seven biri olarak :)
Corsa opc. Gidişi,tarzı ve sayı olarak enderliği. Sportifliği. Mini daha çok tiky işi :) Ayrıca kokpit ve malzeme kalitesi kötü.

Kalite ve prestij iyidir....

Mini tabiki...

MINI nın karismasi yeter Corsaya 50 binlira ver 40 bine zor sat 3-4 sene binersen zaten hic satamazsin yada ölü fiyatini verirsin..Servisine git ustasi bile araci ilk defa goruyor anlamak icin masterini aracinizin ustunde yapiyor sagini solunu sokuyor.
Ayrica opc+20 hp sı var ama hızlanması daha yavas ayrıca daha fazla yakıt tuketımı var.Bu arac standart opel degıl.OPC ama standart MINI ıle basa cıkamıyor. JCW olsa demekkı opc toz yutacak..
Insanlar 70-0 bınlıra verıp MINI alıyor ama 45-50 bınlıra verıp OPC almıyor demekkı bır kac fark var...

ya cok güzel aciklamişsin ama maden bu arabadan birini alicaksa da hem sürat yapcak hemde benzin düşüncek katilmiyorum egewr hiz yapcaksa OPC derim yok ben benzin ni düşüncem diyorsa ozaman 16 motor corsa sport alicak 110 hp gücünde hemde normal yakiyor 40.krs 45 krs arasi yakiyor daha da ekonomik olsun diyorsa ozaman 1.5 motor eco mazotlu alıcak oda 25.krs 30.krs yakiyor ozamanda unutcaksin mini s si unutcaksin OPC yi zevkin keyfin bedeli olmaz ben bile ankarada makasla gidiyorum hiç düşürmeden eskişehir yolunda 190 km hizla gidiyorum yani 1 gün içinde 250 km yol yapiyorum doldur boşalt hic acimadan nerdeyse günlük 200 tl benzin aliyorum işte bu keyifdir ;) ama az yaksin diyorsan 1.4motorlara bakilmasi gerek 1.2 motorlar böyle sürat arabalarinda benzin konuşulmaz şöyle düşünün BMW bindinizi düşünün m3 var yaninizdan şahin ucarak gecse siz halen 80 km gidersiniz onun aklini alirim ben olsam arabanin hakkini vermek önemlidir hakkini verirken asfalt ağlamali ;)

Geri