CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hehe hoşbulduk :)

sipariş ettiğim navi şapkası değil ama, normal küçük şapka.. benimkisi orjinal dursun kenarda dedim, onun için yenisini sipariş etmiştim.. forumdan sertancay'ın yaptığı çalışma gibi olucak biraz..

geçen double din bi araca bindim. cihaz kapalıda olsa, navide de olsa geri vitese atınca ekrana otomatik görüntü geliyor anında. böyle bir bağlantı yapılabilirse bende düşünürüm tesisat hazır zaten.
efe değişik projelerin var merakla bekliyoruz..

benim düşündüğümde senin gördüğün gibi olucak.. geri vitese takınca anında arkanın görüntüsü gelicek.. aracı stop edince 10 saniye içinde otomatik olarak kapanıcak navigasyon.. yalnız bir şeyi kafamda oturtamadım, aracı çalıştırınca cihazında hemen açılmasını istiyorum.. onu bi elektrikçiye danışmam gerek..

bu arada aynı araçta çok küçük minik sub vardı çok hoşuma gitti ama sert ve boğuk çıkıyordu ses. yani olucaksa portlu olmalı akustik için o da fazla yer işgali. soğuyor gibiyim olaydan :(
hız sabitleyiciye dönüş yapıyorum gelecek ay yaptırmayı düşünüyorum.

efe araç çalışır çalışmaz sistemin çalışmasını burak53 de astrasına yapmıştı onunla bağlantıya geç istersen

benim düşündüğümde senin gördüğün gibi olucak.. geri vitese takınca anında arkanın görüntüsü gelicek.. aracı stop edince 10 saniye içinde otomatik olarak kapanıcak navigasyon.. yalnız bir şeyi kafamda oturtamadım, aracı çalıştırınca cihazında hemen açılmasını istiyorum.. onu bi elektrikçiye danışmam gerek..

aklına kurt düşürmüş olmayayım ama, cihazını da bilmiyorum gerçi.
kısa mesafede ikide bir açılıp kapanması bozabilir aleti ömrünü kısaltabilir. pek güvenmiyorum zaten. pirhana dır navitec dir.
ben mesela kısa mesafe de açmıyorum. yolu bildiğim sürece :)

bu arada aynı araçta çok küçük minik sub vardı çok hoşuma gitti ama sert ve boğuk çıkıyordu ses. yani olucaksa portlu olmalı akustik için o da fazla yer işgali. soğuyor gibiyim olaydan :(
hız sabitleyiciye dönüş yapıyorum gelecek ay yaptırmayı düşünüyorum.

Abi sub büyük sıkıntı ara tatilde Niğdedeydim 20 günden fazla kaldım sadece son 2 gün bağladım söktüm özlemiştim :) Bizim bagaj onun için çok fazla küçük mümkünse hiçbişey olmamalı bagajda. Temizlik malzemeleri bi yandan woofer kabini bi yandan babamın bikaç iş malzemesi bagaj full doldu hemen.

Geri