- Konuyu Başlatan
- #2,411
+1905
ali anladın sen onu
anladım bu arada trabzon kayseri ile berabere kaldı ve liderliğe yükseldikkk
+1907
bırlıkte en ıyıye gıdebılmek ıcın bırlıkte bıseyler yapmalıyız
tekliflere açığım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1905
ali anladın sen onu
bırlıkte en ıyıye gıdebılmek ıcın bırlıkte bıseyler yapmalıyız
abi bız soyle bır durumdan da dert yandık istinyepark ta iken. avrupa yakasından katılım çok daha fazla olacak gıbı gozukuyordu ve bızde buna ıstınaden bulusmayı avrupa yakasında yaptık. fakat avrupa yakasından katılan tek kişi durulakar oldu. sonradan tophaneye gelen barış arkadaşımızı tenzih ederek konuşuyorum. boyle olacagını bilseydiik anadolu yakası buluşması da yapabılırdık. keske en azından ıstınyepark a gelebılseydı ıstanbul ve cevre ıllerdekı arkadaşlar. sonra işi gucu olan kaçabılırdı. bi tanışmış el sıkışmış olurduk.
hava şartlarından kasıt eger buysa bız anadolu yakasından geldik, butun yolları teptik, soğukta kapıda gelen olurmu diye durul abiyle buz gibi hava da bekledik. ama herşeye rağmen guzel geçti. mali yönden de katılmıyorum. adaletli bir buluşmaydı, herkes yediğini içtiğini ödedi. otopark 7 tl haricinde masraflık bır durum yoktu. hatta istinyepark dan sonra dağılmak isteyenler dediğim gibi katılmak istemediklerini dile getirebilirdi. yani biz avrupadakilere yakın olsun diye orayı seçtik zaten, yakıt tüketimini de bahane etmemişlerdir heraldeHava şartlarından dolayı böyle olmuş olabilir,cünkü avrupa tarafında biraz yağmur yağsın trafık felc oluyor ve bu haft havalar baya kotuydu hala da oyle ciddi buzlanmalar var yer yer. Çoğu kişi bu yuzden gelememiştir diye düşünüyorum.Ayrıca ay sonu geldiği içinde nakit yönünden de iş yerlerinde çalışan arkadslara sıkıntı olmuş olabilir.
bundan sonra daha kalablak olur inşallah demekten başka bişey kalmıyorrr malesefff