CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu spoilerin daha detaylı fotolarını alın arkadaşlar bence tek fotoyla karar vermeyin derim ben araç yandan nasıl gözükecek önden arkaya nasıl gözükecek eğrisi doğrusu ile bakmanızı tavsiye ederim çünkü bir çok spoileri gördüm fotodan alacaktım ama geçeğini görünce vazgeçtim ;)

Son düzenleme:
Bu spoilerin daha detalı fotoların alın arkadaşlar bence tek fotoyla karar vermeyin derim ben araç yandan asıl gözükecek önden arkaya nasıl gözükecek eğrisi doğrusu ile bakmanızı tavsiye ederim çünkü bir çok spoileri gördüm fotodan alacaktım ama geçeğini görünce vazgeçtim ;)

İşte bu önemli de adam başka resim yok diyor. İşimizi ya şansa bırakcaz yada 3-5 fazla verip detaylı foto gösteren bi satıcıdan alcaz :)

bana bu spoyler lar cok guvenlı gelmıyor. neden dıyeceksınız. ıstanbul yolları berbat ve corsalarımızın suspansıyonları malesef çok sert. guzel bır hızda çukura sert duşersek mazallah spoyler yapıştırıcısı kendını ani sarsıntıdan bırakıp arkadan gelen suruculerı tehlıkeye sokacak bır durum yaratmasın?

Abi deseydin keşke biz resim istedik. Yok dedi başka resim ürünün kendi resmi dedi. Fakat internette birçok sitede bulmak mümkün aynı resmi :D

ürünün birebir bir kaç resmi varsa gönderin dedim

Aynısını ben sordum. Cevap da bu...Madem sizin yaptığınız ürünün resmi neden ben 4-5 farklı internet sitesinde aynı resmi görüyorum ve neden siz bana farklı açıdan resim gösteremiyorsunuz :) Bu bir çelişki mi :)

A.s İlandaki resim firmamızın yapmış olduğu ürünün resmidir.Uygulama yapılırken çekilmiş resim yoktur.

aracıma bu sıralar yapmayı düşündüğüm şeyler

gündüz farı
1 numara film artı direklerin mat folyo ile kaplamak
orto konsolu karbon folyo ile kaplamak
picture.php

Geri