bizim forumda daha önceden konuşulmuş ben beya geri de kalmışım bu konuda
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29547
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=24818
Corsa C Alternatif ön Tampon altı
Arkadaşlar uzun inclelmerim sonunda bende yapacağım en kısa zamnda bu lacivert corsa cı arkadaş ingiltereden bir corsa fun clup sitesinden konuştum ve bana bunun leon cupra R ın ön tampon altı plastiğiğ olduğunu söyledi bunun tam olarak tourduğunu ve hiç bir işleme tabi olmadığınıda ekledi hatta sitede nasıl yapıldığına dair resimleri bile vardı araç rengine boyanınca böyle bi görüntü elde ediliyor ben boyamadn takıcam hem kırılmaz hemde plastik sonuçta ve bunun üzerine seat servisini aradım hemen bana 62 ytl gibi cuzzi birrakam söylediler en kısa zamnda alıp yapıcam orjinal plastiği söküp bunu aynene takabiliyorsunuz ama üst bölgesinde difüzör ayakalrı var onları kesmeniz gerekiyo boyuda bire bir oluyo ortalamak size lkalmış çok sade ve hoş bi çalışma bunun sayesinde ise irmscher in pahalı tampon altşarına bağlı kalmayız hemde orjinal parçamız olur diye düşünerek siz corsa cı arkadaşlarımla bunu paylaşmak istedim bence çok tutar gibi ister boyatın ister boyatmayın çok hoş duruyor bence
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 117KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 89KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 53KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 41KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 54KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 51KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 640x480 VE 62KB.
tabi laguna nın veya megane nibkinide düşünen var