CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yavuz o kırmızı kısımda benşm hoşuma gitmedi siyah kaplansa o kısım da daha şık dururdu

çok şek olmuş seri üretibe ne zaman geçiyorsun fevzi

Uğraşılacak biryer değilmiş aslında abi çok uğraştırdı beni. Gerek yok seri üretim falan. :)

Yanarken gözüken kırmızı kısım normalde yandığında hiç dikkat çekmiyor ama fotolarda değişik durmuş haklısınız :)

beyler ödeme konusunda yardımı dokunacaksa paypal üzerinden ödeme alabilirim sizde extranızdan taksit yapabilirsiniz bildiğim kadarı ile bütün kartlar bu uygulamayı yapıyorlar ;)

beyler ödeme konusunda yardımı dokunacaksa paypal üzerinden ödeme alabilirim sizde extranızdan taksit yapabilirsiniz bildiğim kadarı ile bütün kartlar bu uygulamayı yapıyorlar ;)

Ustaya spoileri verdin mi yada en son gelişme nedir :D deneme amaçlı ilk üretim ne zaman olacak :)

Pazartesi sabah Niğdede bi sürücü kursunun arabasında spoiler gördüm galiba bu irmscherdendi güzel duruyordu. Orjinal mi çakmamı bilmem ama hatları sağlamdı orjinal gibi :)

Son düzenleme:
şimdi çok da genel konuşmayayım ama 100 lirayı herkes gönderir tahminimce. 100 lira yani. atla deve değil :)

şimdi çok da genel konuşmayayım ama 100 lirayı herkes gönderir tahminimce. 100 lira yani. atla deve değil :)

Olsun abi sıkıntısı olan olur ihtiyacı olan olur belli olmaz. Baştan konuşulsun bu konularda sonradan sıkıntı çıkmasın. Forum burası çeşit çeşit insan var :)

ben parayı elden veriirm celil. nerede yaptırıyorsun. çok az foruma mesaj gonderdığın için iletişim sağlayamıyoruz.

Melih celil denizlide yaptırıyor galibaaa

celil bu arada cep numarana ürünğ alacak olan arkadaşlara gönder istersen taciz ederiz seni hehee

Geri