CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
big_26166026mez.jpg

orkun aracını değiştirdin galiba ki unutulamayacak kadar yakışıklı hale getirmişsin corsa yı

aracı degıstırdım 4 ay oldu cıgerınden cok sey beklemek yetmıyordu artık daha fazla onuda benıde yormadan sattım ama duydum kı ben ılk sahıbıydım su an 4.sahıbınde 4 ayda daha bugun gectı onumden:confused:
26166026ae7.jpg

26166026df9.jpg

çok el değiştirmişş hayret verici
snin kullanım şeklin biraz devirli heralde ki honda tercih etmişssin corsa biraz daha mütevazi bir motora sahip tabi ki

corsacılara selam , yola devam :)

bu arada nakayamanın aracıda farklı bir araç, 4 ayda 4 kullanıcıya sahip olması da enteresanmış

çok el değiştirmişş hayret verici
snin kullanım şeklin biraz devirli heralde ki honda tercih etmişssin corsa biraz daha mütevazi bir motora sahip tabi ki

aslında corsadan cok sey bekledım en sonunda astra gsı motoru yerlestırecektım ama o zamanda muayene felan sorunları cıktı arac 2006 model motor 94 model falan fıstık olmadı corsamın speclerı guzeldı aslında
51 duz kaynaksız krom boru
kat ıcı bosaltma
krom turbo emıs boruları
krom ıntercool.boruları
t5 ıntercoller
box chıp

aslında corsadan cok sey bekledım en sonunda astra gsı motoru yerlestırecektım ama o zamanda muayene felan sorunları cıktı arac 2006 model motor 94 model falan fıstık olmadı corsamın speclerı guzeldı aslında
51 duz kaynaksız krom boru
kat ıcı bosaltma
krom turbo emıs boruları
krom ıntercool.boruları
t5 ıntercoller
box chıp

hocam bu araca gsi motoru koysaydın araç tam olurdu senin corsa kaç motordu??? bu mod dan sonra ne kadar güç elde ettinn

1.3cdtı 70hp dı
bunlar ıle ortalam dynoda 96 hp bır sonuc elde etmıstım
beyıne yazılımla daha ıyı sonuclar aldım mudahalemız daha ıyı olmustu box soktuk ve yazılım ıle satmadan dyno dakı sonucum 112hp gıbı sonucu yakalamıstım
motor swaplamaya gelırsek kendıme kardes almaktan cekındım ılerıde satmamda zorluklar ıle karsılasırdım o yuzden yol yakınken vazgectım

jantları boyatmışşsın galibaa son sürat ve 0 100 nasıl olmuştu karşılaştırırsan vtec ile arasında çok fark var mıydı???

Geri