CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaptan Maşallahın var ... Aman kem gözlerden uzak...

sağolasınnnn

elemtere fiş kem gözlere şişşş :)

picture.php

picture.php
deniz kenarı ohh yaz geliyorr
picture.php

picture.php
:)

Herkese günaydın,

Sorularıma yanıt veren ve fotoğraf, iç dizayn paylaşımıyla başta falcon78 olmak üzere senturk35, Mel-a-ku, EgeErbas arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Almak istediğim dizelin en dolu versiyonu ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.

Bu arada konu dışı olsa da bir alt bilgi vermek istiyorum. Bir arkadaşım dün Citroen yeni c4'ü (41.000tl almış) getirdi. Boşver corsayı aynı fiyata bunu al vs. dedi. Bir haftalık araç. Teknolojik donanım olarak güzel görünüyor. İlk izlenim olarak bagaj genişliği ve koltuk oturma rahatlığı da iyi. Ancak dayımlar yıllardır citroen kullanıcısı ve ardı arkası kesilmeyen yaşadıkları sorunları biliyorum. En basit bir parçanın değişimi için (gemi gelecek denilerek) 1 ay serviste arabanın tutulması bir yana anlamsız ve çok yüksek işçilik ve parça fiyatlarındaki tutarsızlıkları vs sorunları biliyorum. Bu nedenle tercih etmiyorum.

Corsa ise (youtube tanıtımlarında belirtildiği gibi) 1980'lerden beri sürekli gelişen ayrı bir mühendislik kadrosu olan her yenilemede bir önceki modellerde yaşanan kronik sorunları ciddi açıdan düzelten,avrupada genç nüfusun en çok satın aldığı sınıfında en sorunsuz araç olması nedeniyle tercih sebebim.

Ağustos döneminde aldığımızda fotoğraf ve kendi yapacağım tanıtım videosunu youtube üzerine eklemeyi düşünüyorum.

OA_611802.jpg
ERA%20TAM%20YAN.JPG

picture.php

Hyundai eranın paçalığı bizim corsaya olmaz mı acaba. Yeni yıkadığımda içim gidiyor..Jantlar ofsetinden dolayı daha dışarda duruyor ve yoldaki su direk yan kapılarda..

Son düzenleme:
Fevzi bunun opel için olanı yok mu????

bir ara forumda satılıklar bölmünde orjinal paçalık vardı üstünde vaux amplemi vardı

Bunları bende görmüştüm abi. Ama yukarda paylaştığım tozluklar gibi kısa ve gövdeyle beraber gibi durması daha orjinal olur bence. Ayrıca üzerinde amblem olmaması da tercihimdir sadelik açısından sırıtmasın.

yukardaki hyundai nin paçalıkları da olabir aslında nede olsa plast,k kesme biçme işlemi ile belki uyabilir

Geri