CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracı dün teslim aldım.ayaküstü resimler.işte pepperdust bu.ruhsatta kahverengi diye geçiyor ama ben benzetemedim kahverengiye.
dsc0430g.jpg
dsc0429i.jpg

Allah kaza bela vermesin.Hayırlı uğurlu olsun.

Bana kalırsa bu araç böyle kalmayacak.Sen de aramıza katılacaksın =)

cam filmlerinden mi başlarsın, body kitten mi başlarsın bilemem ama, modifiye baştan aşağı yeniliyor aracı.

Farlarım nasıl olmuş arkadaşlar.

Son düzenleme:
aracı dün teslim aldım.ayaküstü resimler.işte pepperdust bu.ruhsatta kahverengi diye geçiyor ama ben benzetemedim kahverengiye.

Hayırlı olsun değişik bi renkmiş (: tabi ışığın durumuna göre de değişir.

Farlarım nasıl olmuş arkadaşlar.

farlar mükemmel olmuş abi. Nekadara nereden temin ettin? Orjinal cosmo farları yanılmıyorsam?

senin şu aracın her daim parlamasına da hayranım bu arada :) Maşallah nasıl sağlıyorsun bunu?

farlar mükemmel olmuş abi. Nekadara nereden temin ettin? Orjinal cosmo farları yanılmıyorsam?

senin şu aracın her daim parlamasına da hayranım bu arada :) Maşallah nasıl sağlıyorsun bunu?

Teşekkürler Yunus,farları yurtdışından getirtirdim,orjinal GM,yani cosmo ların farı.
Aracın parlaması aslında biraz güneşden,biraz cep telefonunun azizliğinden,birde geçen hafta pasta cila yaptırdım ondandır.
Ama şu varki farlar arabaya ayrı bir hava katıyor.

günahı nedir abi? benim de yurtdışından getirtme şansım var da eğer aşıyorsa boşuna yormayayım arkadaşı :)

Alıntı:
pepperdust´isimli üyeden Alıntı
wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 178KB.
dsc0430g.jpg
wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x467 VE 165KB.
dsc0429i.jpg

hayırlı olsun kardeşimm

Corsa Team ses ver..

Arada bir giriyoruz işte

Geri