CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Extraları güzelmiş aracın, iyi satışlar.

corsa team selamlar aracımız satılık pazaryerinde var ancak buraya da yazmak istedim. pek bi spesiyalitesi kalmadı ancak başlıktaki birçok kişi bilir tanır aracı tanıdık bildik benim gibi bakacak birine giderse sevinirim teşekkürler iyi akşamlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-lpg-li-kapali-garaj-arabasi-111794264/detay/

Dostum aracın çok güzelde keşke kazası olmasaymis bence o kaza resimlerini sil ilandan sorana da ufak tefek kazası var de yoksa çok ama çok zarar edersin satistan benden sana tavsiye

Samsung Galaxy Note II Cihazımdan Gönderildi

Bu sayfa boş kalıyor, bişeyler yapalım burada, böyle fotoğraflar felan paylaşalım mesela? :rolleyes:

37245152557801953512371.jpg

ya siyah çok güzel duruyor ufak araba olmasına rağmen bu arada hangi formatta atmam lazım bu büyüklükte çıkması için :)
ben atınca abidik kubidik çıkıyor...

ya siyah çok güzel duruyor ufak araba olmasına rağmen bu arada hangi formatta atmam lazım bu büyüklükte çıkması için :)
ben atınca abidik kubidik çıkıyor...

Google görsel aramadan bul fotoyu, sağ tıkla üzerine resim konumunu kopyala, sonra forumda mesaj yazarken üstte çıkan şu fotoğraf tuşuna bas linki oraya yapıştır, cevapla geç. :D

opel_corsa_c___quick_by_jenstrio-d3251o8.jpg
images
images
modified_vauxhall_corsa_c_051-592x392.jpg
l.jpg

abi ne yapsam bende ats mi taksam ???

yarın msn açta sana çektiğim fotoları göndereyim. 2 tane süper jant var.

Geri