CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada sis dedinizde aklıma geldi. bende sislerimi sarı yapmak istiyorum. bu sarı şeffaf folyolardan elinde olan varmı?

Ben yaptım geri söktüm folyoları Merthan, camların iç kısımlarındaki siyahlıklar folyoyu hoş göstermiyor, bulanık bulanık tuhaf birşey oldu. :)

Bunlarıda alırsam arabaya çalıştığım 3.ay olur :D

caner 6,5 da ET35 sürtme yapar. ya 6 da ET35 olacak yada 6,5 da ET38 ve üstü. haberin olsun.

Abi sen bu ara ninja gibisin ahada diyorum akşam yakaladım pırt kayboluyon yav...
(bak şimdi jantta morelceğizimi bozmadı değil :( )

Abi sen bu ara ninja gibisin ahada diyorum akşam yakaladım pırt kayboluyon yav...

yaw kardesım takma sen kafana ıcınden gelenı al zevk senın bencede gzl jantlar ıcıne ne sınıyorsa yapıcaksın kardesım sonra keske dememek ıcın bak ben herseyı yaptım egzoz kaldıı 100 kagıt var ya ıkıncı el yay alcam bıraz uzak ıhtımal yada ıkıncı el egzoz alıcam yaya bıraz uzak bakıyorum ses yaparsar tıkırtı yapar dıye ama egzoz hastalıgım var :)

yaw kardesım takma sen kafana ıcınden gelenı al zevk senın bencede gzl jantlar ıcıne ne sınıyorsa yapıcaksın kardesım sonra keske dememek ıcın bak ben herseyı yaptım egzoz kaldıı 100 kagıt var ya ıkıncı el yay alcam bıraz uzak ıhtımal yada ıkıncı el egzoz alıcam yaya bıraz uzak bakıyorum ses yaparsar tıkırtı yapar dıye ama egzoz hastalıgım var :)

ben egzostu söktürdüm. istersen sana satabilirim. durumu gayet iyi. Caner biliyor.
picture.php

içine sindiyse al gitsin. en fazla dodiklerde ufak bir oynama yaparız. benimkine yaptım seninkinemi yapamıcam :)

Cuk otururmu ??
Sadece dodiklerin vidaları traşlamak yetermi dersin _???

Caner arabanın bir tane bari fotosunu koyda ne kadar düşük sürtermi sürtmezmi bi bakalım ya. :D

Sisler bence kesinlikle dediğim gibi, yanlış modele deneme yapmışlardır onlar. :)

Bu arada kargo geldimi?

Geri