CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amerikada adamlar çöplükten alıyorlar arabayı, kumluyorlar boyuyorlar dünyanın parasına satıyorlar. alan adam hiç nerden aldın nasıl yaptın boya varmı çürük varmı sormuyorlar. :D

hay agzın bal yesın hocam adama tek parca boyalı dıyoruz adam vazgecıyo len burası ıstanbulll goruyorsun bızım ınsanlar gerı kafalı yaa

ben bel altı boyatıcam mesela . Arabayı aldığım adam sağ arka çamurluğu boyatmış ton farkı olmuş .Ve 1 noktada da vernik atması mevcut sol çamurlukta şimdi 2 çamurluğu boyatırsam arka taraf çiçek gibi olucak ön taraf soluk kalıcak kaputtada taşlar zedelemiş eğilip çok yakından bakınca farkediyosun. ben temiz arabaya binmek isterim varsın millet boyaya fiyat kırsın. 6-7 yaşından büyük araba alacak olsam eğer işcilik iyiyse benim için boyalı olması önemli değil.ancak saçma sapan dalgalanma varsa tekrar boyatacağım için fiyat kırarım.(Tabi neden boyadıkları da önemli :D) gidipte taklalı arabaya temizlik amaçlı komple boyalı diyenler için geçerli değil bu düşüncem :)

Son düzenleme:
Renk konusunda bilgisi olan varmı, bmw e39 e36 ların moruna benziyor sanki? :D

Corsa Team Sticer : )))

Arkadaşlar Corsa Team olarak bi sticer bastıralım altınada "bir opelim.net kuruluşudur." yazdırırız ufaktan, hem iyi olur hem makara gırgır : ))) tabi site yöneticileride onay verirse ; ) nasıl fikir ?

corsa team güzel fikir.
ben bir çalışma yapayım bakayım. herkez çalışmalarını yapsın burda paylaşalım. hangisi beğenilirse ondan yaptıralım. nedersiniz?

Şu benim imzamdaki stickerin altına olabilir bence. :D

ozaman corsa c sticker olur :)
a-d arasi ortak birsey bulmak lazim bence. bu arada senin imzadaki sticker benim arka camimda var :D

Geri