bana uyar mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bitti sınavlar arada uğruyorum birikmiş biraz param var coilever yada sis farı yapmak lazım artıkNerelerdesin sen, görünmüyorsun hiç, bitmedimi sınavlar daha.
Sis farı konusu önceki sayafada var bak, mercekli sisler var, onlardan alalım sana, 04-06 modellere görede var ise.
beyaz ışık veren 4lü veyada 8 li led parklar var onlardan takmanı tavsiye ederim çok güzel duruyor. fiyatıda led sayısına göre 10 tl ile 15 tl arası değişiyor ben aracıma taktım tavsiye ederim. inweels marka.sislerimizi xenonlarımızı taktık pasta cilamızıda attık hayırlısıyla devamıda gelicek..
bunlarda diger cektigim fotolar
bu takımların ön ızgarasıda var irmy e alternatif olabilir araç üzerinde de hoş duruyor evet katılıyorum.
ufak bir coil araştırması yaptım ben ali en uygun fiyatlı en kaliteli jom deniliyor.bu arada coil işi noldu sayın corsa tim
abi bitti sınavlar arada uğruyorum birikmiş biraz param var coilever yada sis farı yapmak lazım artık
tamam müdür yapalım coil. nasıl yapcazufak bir coil araştırması yaptım ben ali en uygun fiyatlı en kaliteli jom deniliyor.
Ali biraz sabrede bilirsen eger coil yapalım derim dostum. cünkü bende ciddi ciddi düşünüyorum bu olayı.
tamam müdür yapalım coil. nasıl yapcaz
onlar ağır malzemeler olduğu için onları buraya getirecek adam lazım, kargo ile zor gelir fiyatını ödesen gümrükte takılır hacim fazla olduğu için,
gerçi ben irmscher paspas ile irmscher panjur almıştım ebaydan
açıkcası bizde o malzemeleri Türkiye ye sorunsuzca getirebilecek nakliyeci tırcı falan arıyoruz.