Vay be Su an hangi marka model araciniz var Caner bey
yavvvvvv hedeffff benmiyimm biladerrrr
yapılırmı bu benim gibi iki onluk delikanlıya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be Su an hangi marka model araciniz var Caner bey
sosyal gruplar arasında corsa ya ait bir sosyal grup göremedim bende bir tane ekleverdim ikon olarak kendi aracımı koydum ama a b c d seri corsanın olduğu bir resim bulamadım haberiniz olsun
Merhaba Kardeş,
şöför koltuğun hiç üzerinde değilken, ayakta eğilip kolu yukarı çektim ama hareket yok. mekanizma da mı sorun vardır yoksa bu araçlar boyle mi ? ayrıca bu kol sadece yukarı mı çekiliyor ? normalde aşağıya bastırılabilinir mi ? yani koltuğun sağındaki kol sadece yukarı mı hareket ettiriliyor ? deneme şansınız varsa çok sevinirim.
2. konu ise , sol kapıda (şöför kapısı) bulunan cam köşesindeki küçük hoparlörun olduğu plastik parça klipsli , takılıp çıkıyor ama bir türlü oturtamadım. küçük klipsleri kapıdan çıkarıp bu parçaya takıyorum ve sonra montaj yapıyorum ama aşağıdaki resimdeki gibi üst kısım tam oturmuyor bir türlü. kapıyı kapatınca ara lastiği ittiriyor. o lastiğe çok zarar verebilir mi ? benim ustaya götürdüm çok sallamadı ama taktım o niye oturmuyor. sağ kapıdaki de resimde var. tam oturuyor.