Doğrudur Mustafa kardesim gereken kolaylıkları gösterdi, denk getirmedik kromlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bugün yogun yagmur ve dolu nedeniyle aracım kızakladı ve bi duvarın köşesine vurdum.aracın önünde pek bişe yok aslında kaput yukarı kalktı o düzeltilebilir.sol farın tırnagının biri kırıldı.ön cam nası oldu anlamadım ama çatladı baya bi.ve 2 hava yastıgıda açıldı
kısaca yeni malzemeleri yazmak istiyorum
2 airbag
1 ön cam
1 corsa c nin (makyajlı) tamponu bende eskisi vardı
sizce bunların fiyatı nedir.sağolun simdiden iyi geceler
Arkadaşlar bugün yogun yagmur ve dolu nedeniyle aracım kızakladı ve bi duvarın köşesine vurdum.aracın önünde pek bişe yok aslında kaput yukarı kalktı o düzeltilebilir.sol farın tırnagının biri kırıldı.ön cam nası oldu anlamadım ama çatladı baya bi.ve 2 hava yastıgıda açıldı
kısaca yeni malzemeleri yazmak istiyorum
2 airbag
1 ön cam
1 corsa c nin (makyajlı) tamponu bende eskisi vardı
sizce bunların fiyatı nedir.sağolun simdiden iyi geceler
Bizde bugun aldık enjoy spor paketlisinden 6 ileri versiyonundan. donanım oalrak standart şeyler var.esp dir ıvır zıvır yok bana boş geldi. ama şunu diytim yol bilgisayarı'da bazı modellerinde varmış onlarda fiyatları uçuk biraz. ama sağlamlık performans ve yol tutuş çok güzelarkadaşlar biz corsa d aldık dayıma enjoy makyajlı kasadan ama donanımı tam olarak bilmiyorumbiri donanımını yazabilir mi?
diyeceksiniz donanımını bilmediğin arabayı nasıl aldın bende daha çözemedim
![]()