CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok kızacak birşey yok, malesef öyle, sonu sattığımızda gelecek gibi :)

bir kaç gün şehir dışında olacağım için buralardan uzak kalacam

korkma canım bende şuan yan sanayi sisler var arka sislere baglı 35 bin km oldu 2 kere ampul patlaması dışında maşallah:D orjinal sisleri çıkma 60 a bulabiliyorsun ancak o far dügmesi çok lanet eğer bulabilirseniz bende alırım denerim yazılımdan açılıodur doğru olabilir ancak oda 1-2 dakika bir iş ugraşmak istememişler bence hepsinden önce bence tesisat varmı yokmu o önemli yarın bunun için bi sanayiye ugrucam burdan tekrar yazarım sana çünkü orjinallik istiyorum ulennnnn:D

Bugün birkaç arkadaşla daha konuştum orjinal düğmede çalışmaz dedi servis tech2 diye bi cihazla cc tanıtılabiliyormuş arabaya bu şekilde sisleride tanıtılabilir dediler bakalım bide bu işi sallamayan bi servis bulabilirsem iyi olucak.

BOD perdede arka cam sekmansız nasıl duruyor acaba düşme riski yok mu ?

BOD perdede arka cam sekmansız nasıl duruyor acaba düşme riski yok mu ?

fevzi düşme ihtimali yokk stop lambasını hafif bir şekilde iteleyerek altına griyor ve sıkıştırıyor ayrıca alt taraftada silecek kısmının çıkntısıının altına giriyor düşmeyi bırak kımıldama şansı yokkk

eve gittin galibaaa çalışmalar başlaarrr

[URL=http://www.yukle.tc]
720108042011004.jpg
[/URL]

Evet abi eve geldim. Benim odada 5 ayrı kargo kutusu karşıladı beni :) Perde, ayak dayama, sticker+çift taraf bant, Spor yay, 50 li sigorta :D

Yapabileceğim bişey yok aslında bi BOD perde montajı bide ayak dayama montajı var :)

yayları ne zaman takacaksın

yayları ne zaman takacaksın

Belki 2 ay belki 3 ay bekliyecek. Belkide hiç takılmayacak geri satacağım. Yaylar şimdilik beklemede kalacak.

Yalnız yaylar Yükselin belirttiği gibi fiziksel olarak çok güzel. Fotolarda gördüğüm halinden daha diri :) Teşekkür ederim Yüksele o paranın hayrını görsün bende kullanabilirsem yayların :D

Geri