Corsa van hakkında bir sorum olacak

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar kısmetse bir kaç aya kadar bir corsa van alacağım.Birkaç sorum var, bende bundan once 1.3 cdtı vardı ama pert oldu. Şimdi bakıyorum da 1.7 mı alsam 1.3 mu alsam tekrardan hangisini önerirsiniz birde yakıt ne kadar oluyor normal kullanımda ş.içi ş.dışı bu araçlarda 1.3 güzel gidiyordu 1.7 nasıl acaba kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha çok sevinirim bakım maliyetleri yada kronik bir arızası varmı motorda 1.7 nın bilgilendirirseniz sevinirim. bı cevap yazan yokmu cok t.eederımm

Son düzenleme:
1.7 dti motor 1.3 cdti arada teknoloji ve kalite farkı var 1.7ye hacim dolayısıyle aldanma bence 1.3 ü tercih etmelisin kısa şanzıman oranı sayesinde yeterli performansı sunuyor ve daha az tüketiyor bence kesinlikle 1.3

yakıt, vergi ve teknoloji farkı var fazlasıyla..

yani biri cdti diğeri dti..
1.3 cdti tercih etmelisin kısacası...

kesinlikle cdti...

Cok t.ederim arkdaslar kesin karari verdim cdti alicam kismetse dti bide isuzu motorumuymus ne sonradan ogrendim

..

hocam aldınmı aracı acaba??

ben bu aralar corsa van kullanıyorum 75 hp olanlarından ve bence çok güzel bir araç performans olarak tatmin edici zaten ticari bir araç fazla bişey beklememek lazım, bir depo ile 750 km altına düşmedim ve ben biraz hızlı kullanıyorum

dti isuzu motorudur evet ama isuzu motorları çok kalitelidir. googledan arastırma yaparsanız gerekli bakımları yapıldıgı takdirde 300,000 km yi rahat bulurlar....performans açısında da özel hastaları oldugunu belirteyim...

1.3 ün motoru fiat 1.7 nin isuzu aradaki farka sen karar ver ayrıca 1.3 ün kasayı taşımadığı ve yokuşta yığıldığını 1. vitesin ne kadar ölü olduğunu söyleyen 1.3 kullnıcılarıda var forumdan takip edebilirsin

Geri