...son mesaja katılıorum ahali...1.3 kullandım şimdide 1.7 kullanıorum..gene şehir içi idare eder,ama rampa we uzun yolda 1.7 fark atar....yakıttada kaya değer fark yok...1.3 150 yakarken 1.7 en fazla 160 ciwarı yakar km başına....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ruhsatta kamyonet geçtiği için şehir içi trafiğine belli saatlerde girilmesine izin verilmiyor.örneğin bizim şirketteki isuzu nissan tarzındaki kamyonetler sanırım trafikten yada belediyeden izinle giriyolardı.ama ruhsata hususi olarak işlenince bu sıkıntı otomatik ortadan kalkıyormu onu bende bilmediğimden sizlere sordum.ilginize teşekkürler.peki bu koltuk cam taktırma ve ruhsata işletmenin maliyeti nedirki.arabaları satıp dizelini alalım 1.3 süper gibi eğer 4 kapılı corsalardaki motorun aynısı ise??cdti common-rail teknolojisini kullanan motordur 1.3 olmasına rağmen 1.7 ile aynı beygir ve torku verir koltuk taktığınız zaman yine ruhsatın değişmesi gerek diye biliyorum çünkü ruhsatta kamyonet diye yazıyor onu taksi olarak değiştiriyorlar sehir içi trafiğine girmek için ne izini alınması gerekiyor anlamadım