Corsa van hakkında bir sorum olacak

Sanırım o şehirden şehire değişiyor 1 haftadır ben şehir içi kullanıyorum hiç bir sorun olmadı.Alıp koltuk taktıracağınıza çift kapılı corsa almak daha mantıklı bence.benim kullandığım araçtaki motor 1.3 cdti 75 hp

opel daha kendi motorunu yapamadi hala japonlardan aliyo :) CDTI yeni nesil oda yaramaz pompa, turbo sorunlu keske mercedes yada audi gibi olsalar.

kardes malum krız flean alamadım aracı ama bnde zaten 2005 cdtı vardı pertetmıstım hıcte ne yokusta ne bıseyde zorlanıyodu bn o arabaya 7kısı bındıgımıde hatrlıyorum tamm bellı bı kasma olsada gıdıyodu yanı arac 1. vitese laf soletmem azcık yuklen bakalım 1 de gaza oldugu yerde nasıl sarmaya baslıyo araba kı bn aracın canına okuodum kesıcıye kadar gıdıyodum tık demıyodu arac 195 km suratıde goruyodu duz yolda yakıt desen koy bı defa unut bn bu aracı bı sanayıcı abının tavsıyesı ıle almıstım 300 kg lık malzemeyı yukleyıp sabuncubelı yokusunu (izmirliler bılır manısa yolu dık yokustur) tık demedın cıktıgını soledı bna ondna snra bnde almıstım aracı 1.3 dıyınce bı korku oluo tabı gıtmezse arac dıe ama kalkısta gıdıste super kı arac sollarkende guven verıyo senı yarı yoldada bırkamaz. bn ne turbodan nede pompadan zarar gordum 2 sene kullandım. 1 defa dıreksıyon kutusu deıstı oda kronık arıza zaten ama aracta baska hıc bı ters yon yok yanı zamanında bakım yaptırcaksın sadece sen araca aracta sana baksın o kadar ya

Geri