benim büyük bir ihtimalle camı sabitleyen parçada sıkıntı var. çünkü arada cam kapanmıyor en üst noktaya geldiğinde bir engelle karşılaşmış gibi aşağı iniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu şekilde 5 ay kullandım sıkıntı çekmedim. Ama merceksiz fara farlar ayarları en dipte olsa bile farketmiyor çok göz alıyor ampul kesince bahane oldu bana söktüm
Farlara takamadım daha Caner, kafaya koydum ama gerekirse farları değiştireceğim.farlara 8k sis lere 12 cannnndır cannn
hele corsa can a hayattır
Sislere H3 takılır, başka ampul olmaz, olsa bile düzgün oturmayacağından sağlıklı olmaz. Hani gaz vermek gibi olmasında; Oem tipi sislere xenon çok iyi oluyor bu arada.bu zenon balastlarında h3 h4 h7 gibi bir ayrım yok değil mi hangi tip ampul takarsan onu yakıyor sanırım.Sislere takmaya niyetliyim.Mustafa abi hep senin yüzünden oluyor
Teşekkürler.maşallah iyi günlerde kullan kardeş
bu zenon balastlarında h3 h4 h7 gibi bir ayrım yok değil mi hangi tip ampul takarsan onu yakıyor sanırım.Sislere takmaya niyetliyim.Mustafa abi hep senin yüzünden oluyor