Corsa'can dan fotolar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim büyük bir ihtimalle camı sabitleyen parçada sıkıntı var. çünkü arada cam kapanmıyor en üst noktaya geldiğinde bir engelle karşılaşmış gibi aşağı iniyor

Teşekkürler dostum, dün fazlasıyla boş vaktim vardı, kapağı söktüm yaktım sigarayı iyice bi düşündüm, inceledim, bu şekilde sağlıklı bir sonuç alamayacağım. Bu duydan BMWlerin bazı modellerindede çıkıyormuş, Mtecde felan varmış buna göre xenon ampulleri, onlardan araştırma yapıyorum, daha olmadı sökecem farları, başka bi aracın üzerinde normal duylu farlardan var, takas edeceğiz. Sislere xenon yaptım şimdide farlarda olmayınca hoş görünmüyor. :(

ben bu şekilde 5 ay kullandım sıkıntı çekmedim. Ama merceksiz fara farlar ayarları en dipte olsa bile farketmiyor çok göz alıyor :D ampul kesince bahane oldu bana söktüm

ben bu şekilde 5 ay kullandım sıkıntı çekmedim. Ama merceksiz fara farlar ayarları en dipte olsa bile farketmiyor çok göz alıyor :D ampul kesince bahane oldu bana söktüm

Valla bakacağız artık, 8k. takmayı düşünüyorum, diğer araçlarımda kullanıyordum, çok öyle rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım.

bu zenon balastlarında h3 h4 h7 gibi bir ayrım yok değil mi hangi tip ampul takarsan onu yakıyor sanırım.Sislere takmaya niyetliyim.Mustafa abi hep senin yüzünden oluyor:D

farlara 8k sis lere 12 cannnndır cannn :D
hele corsa can a hayattır :D
Farlara takamadım daha Caner, kafaya koydum ama gerekirse farları değiştireceğim. :D

bu zenon balastlarında h3 h4 h7 gibi bir ayrım yok değil mi hangi tip ampul takarsan onu yakıyor sanırım.Sislere takmaya niyetliyim.Mustafa abi hep senin yüzünden oluyor:D
Sislere H3 takılır, başka ampul olmaz, olsa bile düzgün oturmayacağından sağlıklı olmaz. Hani gaz vermek gibi olmasında; Oem tipi sislere xenon çok iyi oluyor bu arada.
:D :D :D

h3 sis farları gibi küçük çanak ampullerdir.
h4 hem kısa hem uzun hüzmeli farflar içindir. xenonda bu tipler motorludur.
h7 ise kısa ve uzun hüzmeler ayrı ayrı çanaklarda olan farlar içindir. bu durum hem normal ampullerde hem xenon ampullerinde geçerlidir.

Geri