Corsa'can dan fotolar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anti değilim. sadece sorun istemiyorum... bilsem sorun yaratmıcak, çamaşır suyuna bile yatırırım :D

Ben yıkattığımda gidişinde çok fark ettiğini tecrübeyle sabitledim,ağırlık yapıyor kir.. serviste 5 tl fark ile yıkatıyorum mis gibi parlıyo :)

geçen akşam canerle birlikte yıkadık motoru komple. gıcır gıcır oldu valla :D

Bende dün aracın kapı döşemelerini söktüm, kapıyı örttüğümde çok kötü bir ses geliyordu, nedeni çok basit bi yerden çıktı, fotoğraflarını paylaşacağım, sizinde başınıza gelmiş olabilir, çözüm çok kolay. Döşemeleri sökmüşken 16cm Comp. hoparlör taktım.

Abi bu camları sabitleyen dalgalarmı???

Yok Canerim, bende oradan şüpheliydim, baktımki ordan değilmiş, iyikide değilmiş izolasyon poşeti duruyordu ellenmemiş olarak, yırtmadım, kıyamam. :D

Kapı döşemesinin üzerinde yer alan kilitin o inen çıkan dalgası varya, onun alt tarafı uzunca bir tel şeklinde, o tel çıplak olarak duruyor, kapı sacının içerisinden yukarı doğru çıkarkende bir delikten geçiyor, o tel, geçtiği deliğin etrafındaki saca temas ediyor sallanarak. İnanılmaz şekilde basit bir hata, belkide çevresinde daha önceden sünger tarzı bişeyler vardı, düştü sonradan ses yapmaya başladı emin değilim, telin etrafını kalınca süngerle sardım, çalışmasını engellemeyecek şekilde ve düşmesin diyede sabitledim süngeri, eklerim fotoları, tık ses kalmadı. :D

Geri