Corsa'can dan fotolar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi maşallah arabana :) Arkadan daha iyi görünen bir fotoğraf varmı. Spoilerini beğendim ama bagaj kapağının üzerine yarım mı oturuyor merak ettim. Nerden temin edebilirim bilgi verme şansın varmı?

Ali'ciğim öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim.

Spoiler bagaj kapağına yarım oturuyor, hatta bir çok spoilere göre bayağı bi uçta, ancak kalkık durması ve üstten bakınca bayağı bi ovalliğinin geniş olması gayet güzel, Ürünü malum siteden İstanbul'da tuningci bi abiden aldım, istersen bilgilerini verebilirim sana, ayrıca özellikle spoilere ait yakından bir fotosu yok, aracımın diğer konusunda ise arkadanda fotoğrafları var, istersen spoilere ait bir kaç açıdan fotoğraf çeker eklerim.

Seninle daha önceden şu arka paçalık konusunu konuşmuştuk diğer forumda, biraz önce bir arkadaşım Astrasını yetkili servise götürdü, ondan rica etmiştim paçalık için fiyat almasını, çifti için 40-50 arası bir rakam vermişler, sanırım takacağım o oem paçalıkları. :D

Biliyorum tabi abim bilmez olurmuyum :) Ben sadece araç alçaltma konusunda abartıya kaçan arkadaşlara bir anlam veremedim yoksa alçak arabayı bende severim ama bazıları resmen yerde oturur pozisyonda gidiyor arkadaş :D

İyi o zaman, benim aracım o kadar yerlerde değil, malum ailece biniyoruz. ;)

Biraz önce yetkili servisten Oem arka paçalık aldım, taktım ancak hava karardı, fotoğraflar daha sonra. :D

Biraz önce yetkili servisten Oem arka paçalık aldım, taktım ancak hava karardı, fotoğraflar daha sonra. :D

hayırlı olsun.

fiyatı öğrenebilirmiyiz mümkünse.

hayırlı olsun.

fiyatı öğrenebilirmiyiz mümkünse.

Çifti için liste fiyatı 55 liraydı, ClubCard ile 42 liraya felan geliyordu, ancak kartımı bulamadım ben. :( Oradaki elemanla ayaküstü biraz sohbet muhabbet 50 liraya geldi. :D

Cumartesi günü mühürlü APP plakalarım elime ulaştı, siparişte bi yanlışlık sonucu her ikiside uzun geldi, daha sonra imalatcı telafi etti, mühürlü karede geldi tabi. :D

2013-03-22215506_zps562f309b.jpg

Sonrasında pazar günü dostlarla beraber cila çektik araçlara.

2013-03-24170302_zpsc2e7aaeb.jpg

2013-03-24170231_zps10264f82.jpg

2013-03-24172244_zps321e3e67.jpg

2013-03-24172456_zpsb63b9f37.jpg

paçalıklı fotoları bekliyoruz :)

waaay!!!:bir: hayırlı olsun dostum aracın güzel ilerliyo.keşke plakaların 2 sinide kare isteseydin. bence daha iyi olurdu diye düşünüyorum. bu plaka olayı ne kadara maal oldu çifti?

waaay!!!:bir: hayırlı olsun dostum aracın güzel ilerliyo.keşke plakaların 2 sinide kare isteseydin. bence daha iyi olurdu diye düşünüyorum. bu plaka olayı ne kadara maal oldu çifti?

Teşekkürler İrfan'ım. :D

Mühürlü çifti 100 lira, ancak imalatcının yanlışlıkla ikisinide uzun göndermesi sonucu, sonradan ücretsiz bir kare plaka göndermeye mal oldu o na. :D

Geri