Corsa'can dan fotolar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç spoonlarla birlikte çok hoş duruyo, farlar ve jantlar sayesinde bir JDM mod havası var :) Konya egzosu da varsa tamamdır :D

Eyv. sağolasın. Ama Konya eksozunun Opelde ne işi var, o dediğin eksoz kuş serisine has bir eksozdur, şahsen hiçte hoşlanmadığım bir ses verir. :D

En güncelinden fotoğraflar..

2013-03-31170956_zps11060a16.jpg

2013-03-31170441_zpsfea3b650.jpg

2013-03-31170813_zps2bcceb09.jpg

2013-03-31170509_zps1d4c8a6d.jpg

2013-03-31170412_zpsbf4f50b5.jpg

2013-03-31170310_zps95197af8.jpg

2013-03-31170131_zps0de72de5.jpg
mustafa usta plakalar çamurluk çıkıntıları kaput maskesi hepsi süper durmuş arabanın duruşu bile değişmiş süper :D bu arada senin spoiler yeni mi yoksa bnmi yeni dikat ettim :D ?

mustafa usta plakalar çamurluk çıkıntıları kaput maskesi hepsi süper durmuş arabanın duruşu bile değişmiş süper :D bu arada senin spoiler yeni mi yoksa bnmi yeni dikat ettim :D ?

bu arada bi saat önce komagenin önünden gectin degilmi hatta yanımdan :)

o sokaga bende gelince 3 siyah astra oluyor :D arkadasıma gidiyordumda orada park sıkıntısı oldugu için bugun aracı evin önünde bıraktım yürüyordum :)

aynen sakın orda uzun süreli bırakma arabayı çizerler varlla çok gelen giden oluyo orda :D

dogru söylüyorsun.zaten bu park muhabbetine bir atışmamız olmustu dükkanla.ertesi gün aracımı yine parkettim ancak aksama kötü bir manzarayla karsılastım. sanırım motorla vurmuslar ön camurluga baya cizilmiş boyası :( yapanı göreydim iyiydi :sopa:

dogru söylüyorsun.zaten bu park muhabbetine bir atışmamız olmustu dükkanla.ertesi gün aracımı yine parkettim ancak aksama kötü bir manzarayla karsılastım. sanırım motorla vurmuslar ön camurluga baya cizilmiş boyası :( yapanı göreydim iyiydi :sopa:
geçmiş olsun usta dikkat et ya millet takmazki araba var orda yada yok geçip gidiyolar öle dedim ya denizlide doğru düzgün araba kullanan yok :D

Teşekkürler kardeşim, spoiler bayağıdır var, jantlardan sonra ilk onu almıştım. ;)

Geri