Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 Tl Eurodiesel ile 350-380km arası gidiyorum ama kırmızı yanınca hemen alıyorum :D

hadi canım kaçak mazot mu kullanıyorsun bizim buralar da mazot 3.71 tl

yani 50/3.71 =13.47 lt

13.47 lt ile 350 km yol yapmışsınız

bu demektir ki 100 kmde 3.8 lt yakmış

?????

abi naptınız siz ya :D benim arabada motor olarak hiç bi modifiye yok.arabanın depoyu fulledik.iskenderuna geldim adanadan.bi 140 150 km yol yaptım ve çeyrek depo gitti.en son 270 280 km yol yapmıstım depo yarının üstündeydi hemen hemen.bu nedemek yani :D 280 km yol yapsa.benim araba bi depoyla 560 km yol yapıor. bazı arkadaslar ya çok az yakmış yada ben çok yakmışım yaw :D anlamadım kafam karıstı.aracım 1,4 90 beygir CorsaC 2001 model

Bu başlığın özelliğidir.
Bazı arkadaşların araçları yakıtı koklar:D
Benimki malesef şehiriçinde 8,5 litre yakıyor.

iyi ozaman hava filtresi alablrm :D bana bu 9 ltre yaksada corsa bana paris gibi yani iyi.bundan önce 85 model toyota hilux 4x4 vardı pick up :D arazili filan özel yapım yerden yuksekti.kırsal alıyodum 3 tl ye ona ragmen bi ltreyle 6-8 km arası yol yapıordu :D:D:D arkadaslar benden size tavsiye önce çok yakan bi araba kullanın sonra corsalar kokluyo gibi oluyor

1.3 cdtı depo 45 lt aldı 170 lira uzun yolda 900 km yaptım. römork çektiğim için 80 km sürat en fazla. hesaplıyorum 180kr:) kamyonet olmasa dahada ekonomik olacak. agresif kullanınca çok etkiliyor yakıtı:(

abi naptınız siz ya :D benim arabada motor olarak hiç bi modifiye yok.arabanın depoyu fulledik.iskenderuna geldim adanadan.bi 140 150 km yol yaptım ve çeyrek depo gitti.en son 270 280 km yol yapmıstım depo yarının üstündeydi hemen hemen.bu nedemek yani :D 280 km yol yapsa.benim araba bi depoyla 560 km yol yapıor. bazı arkadaslar ya çok az yakmış yada ben çok yakmışım yaw :D anlamadım kafam karıstı.aracım 1,4 90 beygir CorsaC 2001 model

kardeşim ormal yakmışsın bende bundan önce clio vardı uzun yolda 43 kuruş yaktığını söyledim millet s*k*r l*n demişti ama hesap yapınca doğru olduğu ortaya çıkmıştı iş hesaplamanın doğruluğunda bitiyor birde güncel akaryakıt değerlerinde:D

Geri