Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şehir içi 100 kmde 5.5 yakıyor box var vede çoğu zaman devirli sizce nasıl

=)=)

benim 2010 opel corsa 3k var... 10 litreyle 11 litre arası yakıo=)=)

1.4 100 hp

Benim araba 1.3 dizel 75 hp 550 km gitti şimdi lamba yandı bi 70 daha gidermi arkadşlar?
birde gizli yol bilgisayarında 5 litre yakıt kaldığı gözüküyor 5 litre bitince yakıt almayı düşünüyorum inş. doğru çalışıyordur sistem

Benim araba 1.3 dizel 75 hp 550 km gitti şimdi lamba yandı bi 70 daha gidermi arkadşlar?
birde gizli yol bilgisayarında 5 litre yakıt kaldığı gözüküyor 5 litre bitince yakıt almayı düşünüyorum inş. doğru çalışıyordur sistem
dizel araçta en iyi yöntem yakıtı sonuna kadar bitirip ondan sonra yakıt almaktır.böylece yakıt pompasını kısa zamanda bozabiliriz:D
bu yaptığın yöntemden vazgeç.özellikle dizel araçta çeyrek deponun altına inme.sonra çok pahalı arızalarla karşı karşıya kalabilirsin.

dizel araçta en iyi yöntem yakıtı sonuna kadar bitirip ondan sonra yakıt almaktır.böylece yakıt pompasını kısa zamanda bozabiliriz:D
bu yaptığın yöntemden vazgeç.özellikle dizel araçta çeyrek deponun altına inme.sonra çok pahalı arızalarla karşı karşıya kalabilirsin.
(Y) çok doğru kesinlikle ışık yanıp sönmeye kadar hatta ve hatta ışık ilk yanmasını beklemeyin hemen mazot alın depo nun altında bulunan pisliki çeker allah korusun pompa ya zarar verir tabiki pompa ya zarar vermese bile kısa zamanda egr valfinin kurumla dolması tıkanması emme manifoldunn kurum baglaması enjektörlere zararı gibi sonuçlrıda olabilir felaket tellalı gibiyim :D ancak dizel araçta bunlara dikkat etmeliyiz sonuçları gerçekten masraflı veya tamiri mümkün olmayan arızalara sebep verebilir

vay be; bendeki 1.2 eastronic ile kıyasladığımda ş.içi dehşet ist. trafiğinde 470 km. gittim. öyle aman aman fark yok gibi gözüküyo :D (1.3 75 bg için söylüyorum)

bizde bazen yapıyoruz bunu bikaçgün önce ışık yandı üzerine 70 km üstünde yol yaptım sonra tıkabasa fulledim 163,03 TL mazot aldı. 100 km gittim (ortalama 90 km) bidaha fulledim 18 tl aldı 103 gittim gene fulledim 20 tl aldı ama bu sefer biraz zorladım. işin aslı sıkıştırmadan kullanılırsa 18-19 krş' civarında yakmaya başladı, önceden 14-15 krş'tu artık böyle malum mazot fiyatları yüksek..

bizde bazen yapıyoruz bunu bikaçgün önce ışık yandı üzerine 70 km üstünde yol yaptım sonra tıkabasa fulledim 163,03 tl mazot aldı. 100 km gittim (ortalama 90 km) bidaha fulledim 18 tl aldı 103 gittim gene fulledim 20 tl aldı ama bu sefer biraz zorladım. Işin aslı sıkıştırmadan kullanılırsa 18-19 krş' civarında yakmaya başladı, önceden 14-15 krş'tu artık böyle malum mazot fiyatları yüksek..

bu hesap zamdan öncemi sonrami ,
yakitini lt/100km
olarak verebilirmisin

Geri