Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta23 hesabın yanlış 37 litre ile yapmıyorsun onu 37 litre yakıt aldım 166bin yaktı dıyorsun depon 37 litre ile dolmus olabilir ama boşalınca ısık yanıp sonmeye baslayınca 42-43 litre alıyor bu hesaba da 800 km yaparsa daha km de 200binlira yapar dizel litresi 3,61den
Tam olarak yaptığım şu ; depoyu doldurdum.İlk attığında bıraktım. 816 km gezdim. Işık yandı. Depoyu tekrar doldurdum.Gene ilk attığında bıraktım. 37 litre yakıt aldı.Yani ışık yanıp sönünceye kadar gezseydim örneğin 900 km filan yapardı ama 42 lt filan alırdı.Yanlış yok aynı şey.

corsa D 1.2 prfrmns hva fltresı slıncerlı egzos falan 285 bin, 300 bin arası yakıor 1.6 arabaya bınsek 1.2 bnznlı arabaya verdgm yakıt parasını haylı haylı verırmısım demek fltre egzos fln olmadanda dgerler 270 bın dı =)

170 tl koydum 760 km yaptı..22krş 215 lastiklerle :( 1.3 cdti 75 hp.ama 150-160 gittim baya...

Dizeller ile benzinlilerin tüketim değerleri ayrılsa ya topic olarak sonuçta benzinli kullanıcılarıda akran araçlarının verilerini takipe tmek ister hep dizel tüketim verileri var burada..

Dizeller ile benzinlilerin tüketim değerleri ayrılsa ya topic olarak sonuçta benzinli kullanıcılarıda akran araçlarının verilerini takipe tmek ister hep dizel tüketim verileri var burada..

aynen katılıyorum dostum bızım gıbı 1.2 benznlı kllanpta 250 bın ve ustu veren arkdslarda emınımkı bakıyordur bende baktım nerdeyse çoğu dizel =)

aynen katılıyorum dostum bızım gıbı 1.2 benznlı kllanpta 250 bın ve ustu veren arkdslarda emınımkı bakıyordur bende baktım nerdeyse çoğu dizel =)

Aynen :) benzinli tüketim ölçümü yok gibi ,olana kadar fab.verisinde tutunuyorum :)

Bugün arabamı daha çok sevdim. Barokart indirimiyle Petrol Ofisinden litresi 3.444 TL'den 39.510 lt. mazot aldım. 136,07 TL'ye fullendi. İçinde daha baya mazot varmış:) 807 km'deydi göstergem.Km'de 16.8 kuruş. 4,88 lt'ye tekabül eder yanlış hesaplamadıysam. Tabii ki %3'lük indirimin de faydası var.

Son düzenleme:
Geri