- Konuyu Başlatan
Berat mandolin ler kaç telli ? kaç paraya veriyorsun
abi 3 model var.
3 tel 5 tel 9 tel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berat mandolin ler kaç telli ? kaç paraya veriyorsun
asil modeller nasil
hani senin bindigin, cok konforlu dedigin ..bir teste cikalim
Guncel.
onlar 3 vites kanka
sorun başlıkta değil başlığa mandolin de yazabilirdim sorun içeriği okumadan cevap yazmanız sizede hayırlı forumlar.
o zaman mandolın yazsaydın neyse polemıge gerek yok bence 200 tlye corsa b lere yaz daha mantıklı olurdu ve dogru olurdu ayrıca 200 tlye gazlayan corsa b varsa soyle bızde alalım senın yazdıkların mantıklıda benımkıler sana sacma gelmıs heee unutmadan bıldıgım kadarıyla bu urunu pazar yerınde satabılırsın forumda bu konulara dıkkat ederler dıye bılıyodum sanırım senınkı es gecılmıs mod yapmayı bılıyosan bana bı yol gosterde begenırlerse senınde ıstanbul garaja ıse aldırıyım ısın sakası bı yana dostum yazılımı atılmıs bı corsa b vıdeosu ve dyno sonucu varsa bı zahmet koyda ne sonuc alındıgını bılsın arkadaslar
Dyno istemişsin buyur aşağıda referans Mehmet Gazihandır. dynoda ölçüm yapanda odur.
he bu arada istanbul garage nedir ben bilmem bana göre tun ingciler sök tak yakan tamircilerdir yani diğerlerinden farklı değil paran çoksa dökersin önlerine onlarda sana yüzde binbeşyüz karla giydirirler parçaları.
istanbul garagede işe başlamam gerekirse oraya iş yaptırırım parasıyla oda sokağa atcak param var ise. ok polemiğe gerek yok
hiçbir fikrim yok ki dynoyu görmek isteyenler için yaptırdık yoksa yolda oluyo asıl iş beni bağlayan yoldaki durumu. beygirin düşük olması yada yüksek olması sadece uzaktan bakanları bağlar yola aktaran nasıl onu sormak lazım???