Corsa'm Uçuyordu Az Kalsin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvallah kardeşim :)

ben senin arabayı hep görüorum aslında gazipaşada ;) en son matrak shopun önündeydi :) dimi :D benim araba da genelde orda range rover sport 01 jk ... belki görmüşsündür :)

yok kardeş hıc dıkkatımı cekmedı. evım gazipaşada oldugu ıcın sureklı arabamı orda gormen mumkun. ama ınan senın arabayı hıc gormedım. bıde porshe, Q7, escalade, hummer felan olsa dıkkatımı cekerdıde rangeler pek beni cekmıyor :))))

yok çok tehlikeli bence bu kadar hızda istersen cls de ol istersen 7.60 da yinede çıkamassın içinden! Allah korusun bence hoş değil..

yok kardeş hıc dıkkatımı cekmedı. evım gazipaşada oldugu ıcın sureklı arabamı orda gormen mumkun. ama ınan senın arabayı hıc gormedım. bıde porshe, Q7, escalade, hummer felan olsa dıkkatımı cekerdıde rangeler pek beni cekmıyor :))))

hehe 01 ff plakalı ferrari varya aynı apartmandayız yani sizin çaprazınızda sayılırız arıplexin üsttarafındaki :) ehehe bigün görüsem arabanın başında seni gelirim yanıda ayrıca haklısın heryerde rr x5 doldu burda bende satacam bu ne yha :) :kop:

İşin şakası bı yana kardeş haklısın adana zibil gibi RR ve x5 var sanki bedavaya dagıtıyorlar. Allah kaza bela vermesın kardeşim, allah daha iyilerini nasip etsin. Bu devirde gösterişe ve cok fazla lükse hıc gerek yok dıye düşünüyorum. HErkesin kendi fıkrı tabiki. Bu arada kemalın ferrarısınden bahsedıyorsun sanırım. Zatende adanada baska ferrarı yok :) o arabaınında adanaya fazla olduğunu ve yazık edıldıgını dusunuyorum adana yollarında. aama herkesın kendı fıkrı sonucta kazasız belasız sürsün kemalde.

:(

yok çok tehlikeli bence bu kadar hızda istersen cls de ol istersen 7.60 da yinede çıkamassın içinden! Allah korusun bence hoş değil..
Evet kardeş haklısın cok tehlıkelı bı olay bu yaptıgım ama bı an seytana uyuyorsun :(

İşin şakası bı yana kardeş haklısın adana zibil gibi RR ve x5 var sanki bedavaya dagıtıyorlar. Allah kaza bela vermesın kardeşim, allah daha iyilerini nasip etsin. Bu devirde gösterişe ve cok fazla lükse hıc gerek yok dıye düşünüyorum. HErkesin kendi fıkrı tabiki. Bu arada kemalın ferrarısınden bahsedıyorsun sanırım. Zatende adanada baska ferrarı yok :) o arabaınında adanaya fazla olduğunu ve yazık edıldıgını dusunuyorum adana yollarında. aama herkesın kendı fıkrı sonucta kazasız belasız sürsün kemalde.

evet kemalin arabası ztn süremiorki hergün garajda üstü örtülü :D :) binmiceksen nie aldıki :D dimi hergördüğümde gülüorum walla doğru dürüst kullanamıor hergün yatıor araba sadece şöle bi çıkarıor düz yol gazipaşa galerianın alt geçide bile giremior :kop: ne gerek var ya :D

Geri