corsamın KROMSUZ hali nihayet buyrun...

Çok güzel görünüyor, fotoğraf çekimleri çok profesyonel olmuş, eline sağlık.

Bu arada kromsuz çok daha güzel görünüyor, siyah olunca sadelik çok yakışıyor.

İyi Günlerde Bin.

olay budur, araba şimdi kendini bulmuş.güle güle kullan, kazasız belasız inş.

çok saolun arkadaşlar elimizden geldiğince yapmaya çalıştım sırada angel yay felan egzzoz ondan sonra içine başlıycam saolasınız tekrar hepinize teşekkür ediyorum

Hah şöyle işte Serkan'cım ya.Araba zaten siyah, kendini gösteriyor, krom fazla duruyordu.Şimdi süper olmuş, güzel günlerde kullan...
erman abi ön logo iptali diye bağırıyor benim corsam sana ses ver buna:) teşekkürler abii

:hıh: bu ne böyle bee arabamı diyosunuz buna yanii kara tosba işte ama sahile inmiş dagdan bu tosbaa:):)

maşALLAh maşALLAH kazasız belasız 3 işi kalmış bence; yay, angel, panjur sonra tamamdır.(hatta sana demet akalından tamamdır olmuşsun şarkısını armağan ediyorum serkanım):):)

:hıh: bu ne böyle bee arabamı diyosunuz buna yanii kara tosba işte ama sahile inmiş dagdan bu tosbaa:):)

maşALLAh maşALLAH kazasız belasız 3 işi kalmış bence; yay, angel, panjur sonra tamamdır.(hatta sana demet akalından tamamdır olmuşsun şarkısını armağan ediyorum serkanım):):)
saolasın sametcim yorumun için inşallah hepimiz kazasız belasız bineriz ama beni demetin şarkısıyla kandıramazsın demet demet:) erman abi duy bu panjur seslerini:D

saolasın sametcim yorumun için inşallah hepimiz kazasız belasız bineriz ama beni demetin şarkısıyla kandıramazsın demet demet:) erman abi duy bu panjur seslerini:D

Yok öyle he diyince panjur, önce 3 ay kadar sürünmek lazım. :D Şaka bir yana rastgele 2. el bulamıyorsan biryerden oldukça pahalıya patlıyor.Sen Soundstation Tuning'den Hakan Bey'i ara, bazen 2. el düşüyor eline, ben öyle bulmuştum şansıma.Eğer 2. el yoksa sipariş verirsin, gelir 1 ay sonra...

yaaaa bunun sarı kaliperleri nerde yaaa:):):)
sarımı demetten kaliperlere atladım samett:) kırmızıılm:p erman abi haberin olsun panjur düştümüü beni haber ediyon seninde aklında olsun

Geri