corsamın KROMSUZ hali nihayet buyrun...

eskiden bu araba taksici gibi kromları filan vardı onu söktü bizde tebrik ediyoruz şimdi şu taksici ruhunu attığı için:):)

ama gercekten sadesi oluyor bu arabaya her ne kadar corsadan haz alamasamda güzel duruyor:good:

Kromsuz derken neyi kasdettin anlamadım ama :confused:
Maşallah harika araban kara şimşek bir yerine nazarlık tak,manzarada muhteşem denizin yerini hiç bir şey tutamaz bence ,Allah kazasız belasız sağlık ve mutlulukla kullanmak nasip etsin..
Sağlıcakla kal...
kromsuz hali derken kapı kollarında kapı çıralarında ve cam çıtalarında parlak gümüş renkli metal parçalar vardı onları söktüm ben o yüzden kromsuz yazdım yorumun içinde teşekkür ederim inşallah hepimiz kazaısz belasız kullanıerız

eskiden bu araba taksici gibi kromları filan vardı onu söktü bizde tebrik ediyoruz şimdi şu taksici ruhunu attığı için:):)

ama gercekten sadesi oluyor bu arabaya her ne kadar corsadan haz alamasamda güzel duruyor:good:
şen şimdi taksicilere ruhuz mu demek istiyorsun ayıp ayıpp yakıştıramadım sana:)

Serkan şimdi hoş olmuş walla..
Arabayı çok bozunca göstermiyo fazla..
Cool bir görüntü daha hoş..Orjinal yedek parçaları yansıtan bir görünüm..
Kaliper boyası griye hangi renk gider sarı,kırmızı???
abi orjinal yedek parçaları yansıtan bir görünüm nasıl anlamadım ama umarım iyi amaçlı demişsindir:) gri araca kırmızı güzel olurr bence

Walla şu beyaz kadran olayını yapalım diyorum :)
Pek tecrübe eden yok sanırım...

piyasada bulunan beyaz kadranların kalitesini pek beğenmedim açıkcası.servisten orijinalini sorsak bir dünya para olacagını tahmin ediyorum.bu yüzden çıkmacılara bakacagım ama bir kaç ay sonra ancak vakit ayırabilecegim.otopol de var bana dandik geldi sen ne dersin ?

http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=5994_5842&products_id=101199

yalansa yalan diyin kardeşim taksici gibi olmuştun o yüzden o sayfada yorumum yok yapsaydım agır tahrik olur du o yüzden yapmadım şimdi olmuş gercekten güzel olmuş şimdi ama

ben sana gene demet akalından ''tamamdır olmuşsun'' isimli nadide sanat parcamızı armagan ediyorum...:):)

piyasada bulunan beyaz kadranların kalitesini pek beğenmedim açıkcası.servisten orijinalini sorsak bir dünya para olacagını tahmin ediyorum.bu yüzden çıkmacılara bakacagım ama bir kaç ay sonra ancak vakit ayırabilecegim.otopol de var bana dandik geldi sen ne dersin ?

http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=5994_5842&products_id=101199
yaa abi bence çıkma işine hiç girmeyelimm diyecem ama servistee pahalıı bende istiyorum onlardan ama önce diğer işleri bi helledim

abi orjinal yedek parçaları yansıtan bir görünüm nasıl anlamadım ama umarım iyi amaçlı demişsindir:) gri araca kırmızı güzel olurr bence
irmsher,ve opel için yedek parça üreticilerinin ürünlerinden bahsediyorum.

Geri