maşallah çok güzel duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tabiri caizse anam ağladı onları sökene kadar bazıları o dediğin banttandı bazılarınada silikon koymuşlarr nasıl bi silikonsa neyse söktük onlarıı bi kaç tane temizleme malzemesi kullanarak o izleride çıkarttım en sonunda işte bu halii aldı angelada işte soruyorum sizee marka model hangisi alnır kaça alırız yükseklik alçaklık motoru varmıdır bunlardaa sonra kimisi diyor buhar oluyormuş içindee şaşırdım valla ama sanırım FK marka sipariş edicezSerkan dostum araç on numero Şu angelları bekliyoruz senden artık Bir de ben de kapı kollarına krom takmıştım.Ben de çıkartıcam.Ama terasonla yapıştırdım.Sen 3m bantla mı yapıştırmıştın.Ya da nasıl söktün??
saol serdar abi teşekkürler yorumun içinaraba da fotoğraflar da mükemmel çıkmış Serkan, kazasız belasız kullanman dileğiyle..
maşallah güzel olmuş fk tavsiye edeni duymadım sonar al bence yükseklik ayarı içinde bi takım kabloları var ama motor yok tabi orjinalin motorunu söküp takanlar oldugu yolundada bi rivayet var ama hiç ugraşma ben direk bagladım
ama halkaların ledlerini degiştirmen daha iyi bir görüntü alabilmen için iyi olacaktır şimdiden kolay gelsin