CorsaN 1.7 dTi With BLow off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müdür aynı araçtan bndede var yan şeritleri söktüm bnce süper oldu ve herkesin ortak fikri bu :) sanki araç daha büyük gözüküyor çok daha şık duruyor tavsiye ederim :) aracın çok güzel allah kaza bela vermesin. Birde egzozunun videosunu izlesek sesi duysamda bende taktırcam güvenemiyorum dizel die bi iki bağırtsan :) şimdiden sağol

Tabiki Kardeşim çekerim vidyosunu youtube koyarım ama Gönül Rahatlığıyla taktırabilirsin.Katalizörüde İptal Et Tam olsun

Temmuzda vize var :) vizeye girip çıkayım taktırcam o zaman müdürüm. Cam motorlu yaptırmak istiyorum, izmirde her 2 km de bir polis var :) bide üniversitede güvenlikler var kendilerini FBI falan zamnnediyolar :) saf saf sök falan diyolar sırf mualefet olsun die girişte. köprüyü geçene kadar dayı deriz ayılara içerde devamm :) Birde senn jantların markası nedir acaba bide yan aynaları değiştirdin mi yoksa boyattın mı bide bide bide bide.... :) yok yok başka sorum yok.çektiğin videoyu burada yayınlarsan sevinirim sürekli takip etcem burayı. Şimdiden sağol

Son düzenleme:
Temmuzda vize var :) vizeye girip çıkayım taktırcam o zaman müdürüm. Cam motorlu yaptırmak istiyorum, izmirde her 2 km de bir polis var :) bide üniversitede güvenlikler var kendilerini FBI falan zamnnediyolar :) saf saf sök falan diyolar sırf mualefet olsun die girişte. köprüyü geçene kadar dayı deriz ayılara içerde devamm :) Birde senn jantların markası nedir acaba bide yan aynaları değiştirdin mi yoksa boyattın mı bide bide bide bide.... :) yok yok başka sorum yok.çektiğin videoyu burada yayınlarsan sevinirim sürekli takip etcem burayı. Şimdiden sağol

Ben Katalizörüde İptal Ettim 106 Gti Gibi Oldu Onunda Vidyosunu Koycam ;) bu Vidyosu Kat. Varken
http://www.youtube.com/watch?v=DE6kkTg6u1s

müdür çok soru soruyorum ama her türlü egzozdan aynı performans alınır mı yoksa o egzozun ayrıca bi ismi bi özelliği varmı bide onu yazarsan sevinirim. Şimdi bnm arabada sennkinden yaa ondan böle yapıştım kusra bakma. Birde o egzozu kaça taktırdın:)Bu arada müdür sen 10 numara ses geliyo yaa egzozdan :)

Son düzenleme:
Her Egsozdan Ses Gelir Ama ton olarak Değiişik olabilir Kimisi Daha Tok Kimisi daha Tiz Vb. Sen Egsozcuya Gidip Bence Egsozları Bi Dene Hangisi Hoşuna Giderse ONu Taktır Bence ;)
Buda Yolda Giderken KAt İptalli Hali ;) :http://www.youtube.com/watch?v=B5greKEXo2M

sade ve güzel olmuş, güle güle kullan.Tamponlar bu şekil kalsın bence, daha hoş bir havası var.kazasız belasız inş.

hem cuflu hem chipli süperr en kısa zamanda tamponları güzel güzel boyayaylım :D
güle güle kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri