CorsaN 1.7 dTi With BLow off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bi arkadaşta reno 5 var onda bi egzoz var güzel güzelde arabada çok boşluk var içeri çok ses giriyo yani kafa kaldırmıyo içerde. Varmı öle bi sorun yani tabi girer içeri seste öle aşırısıda kafa ütüler die merak ettim. videolar için sağol.

Benim bi arkadaşta reno 5 var onda bi egzoz var güzel güzelde arabada çok boşluk var içeri çok ses giriyo yani kafa kaldırmıyo içerde. Varmı öle bi sorun yani tabi girer içeri seste öle aşırısıda kafa ütüler die merak ettim. videolar için sağol.

O Zaman Katalizörü İptal Etme İnanılmaz Ses Çıkıyor.Gazlayan Saglam Bi 106 Gti Kadar Ses Çıkarabiliyor :)

Saolun arkadaşlar Teşşekkür Ederim Destek Önerilerinizi Bekliyorum. ;)

Saygılar.

Ahh yaa çok pis gaza geldim şu vize bi gelse ya artıkk offff offf blow offf :P

maşallah stoplar çok güzel olmuşş ilker keskin abinin dediği gibi nette ve bizim trabzonda 500 600ytlde n bahsediyolar baya ucuz aldın sen autoshoplan konuşsan da sana zahmet peşin versek parasını kaça olur trabzona kargo yaparlar mı bide siyah zeminli dimi ledli stopun

maşallah stoplar çok güzel olmuşş ilker keskin abinin dediği gibi nette ve bizim trabzonda 500 600ytlde n bahsediyolar baya ucuz aldın sen autoshoplan konuşsan da sana zahmet peşin versek parasını kaça olur trabzona kargo yaparlar mı bide siyah zeminli dimi ledli stopun
Evet Ellerinde Siyah Zeminli Stop var Sadece İsterseniz Bnm Banka Hesabına Yatırın Ben Size Upsle Ödemeli Gönderirim ;)

çok güzel olmuş artık body kit işine girerisn
blow off ne kadara mal oldu? bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri