corsanın son hali tabi simdilik

sen zevksizsen ben ne yapayım benım zevkim genelde herkes begendi demek sende bir vasatlık var!!!

Imza benimkinden daha guzel olmus...Devamini bekliyoruz..

Bu cevapda guzel olmus ....:D

Aracın çok güzel olmuş, arka tampon altında diğer eklerden değişik o da hoş fakat; ekten dolayı sanki 2tane egsoz ucu olsa daha iyi olur gibi geldi.

Motor kısımını nasıl boyadığını ve irmscher yazısını nasıl yazdığını öğrenmem mümkün mü?

Kazasız belasıZ.... Mutlu gülerDe kuLLanın...

Aracın çok güzel olmuş, arka tampon altında diğer eklerden değişik o da hoş fakat; ekten dolayı sanki 2tane egsoz ucu olsa daha iyi olur gibi geldi.

Motor kısımını nasıl boyadığını ve irmscher yazısını nasıl yazdığını öğrenmem mümkün mü?

herkese tesekkur ederim motor kapagını cıkartıp sarı sprey boya ile boyadım irmscher yazısınıda yan dukkandaki reklamcı arkadasa yaptırdım cift egsoz ucu koydurmak istedim ama olmadı cok fazla sag tarafa kayması lazım oda kötu gösteriyor simdilik bunlar ilerki gunlerde panjur vs dusunuyorum

abi herşey çok guzel olmuş..ama koltuklar yıpranmasın diye yapmışsınızdır kesın ama orjinal döşemelerin üstündekı kılıflar pek guzel olmuyor:Dböyle yakışıklı corsa yı bozuyor BENCE:D gule gule kullanın..saygılar

abi angellerden memnun musun? merceği fln güzel mi?

abi herşey çok guzel olmuş..ama koltuklar yıpranmasın diye yapmışsınızdır kesın ama orjinal döşemelerin üstündekı kılıflar pek guzel olmuyor:Dböyle yakışıklı corsa yı bozuyor BENCE:D gule gule kullanın..saygılar

tesekkur ederim pek iyi olmuyor ama temizlik acısından faydalı kazasız sürüşler herkese

Geri