corsaya borbet jant takılabılırmı

melih_ofluoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar acaba benım arabanma borbet takma gıbı bır samsım varmı yanı taksam acaba ne gıbı sorunlarla karşılasabılrım bana bır yardımcı olabılırmısınız? şimdiden tşkler....

davlumbazı kaldırırsanız takılırda...bence corsaya gitmez...

forumu araştırırsanız bulursunuz borbetli corsa..
tek kelime ile,berbat oluyor..

ya amacım borbet takmak deılde borbet turu ofsetlı olsun ıstıyorumm nasıl olur sizce

9,5*16" bsa'lardan tak derim çok ii durur corsa c'de gördüm ben jantta yakışıklı bi jant

Borbet tarzı jantlar Corsa Cye hiç gitmiyor...Alacaksanız çok kollu jantlar tercih edin,C kasaya mükemmel gidiyorlar...

corsa c ye takılcak en güzel jant 16inç corsa c gsi (sri) jantıdır bence.. tabi o jantı taktıktan sonra en az 1.5 cm hatta 3 cm düşürcen ki canavar gibi dursun..
tabi bu jantların size gelişi 1000 lirayı geçer artı 195 45 16 lastiklerinde fiyatı yüksek

corsa c ye takılcak en güzel jant 16inç corsa c gsi (sri) jantıdır bence.. tabi o jantı taktıktan sonra en az 1.5 cm hatta 3 cm düşürcen ki canavar gibi dursun..
tabi bu jantların size gelişi 1000 lirayı geçer artı 195 45 16 lastiklerinde fiyatı yüksek

+1 kesinlikle dogru bir tespit :)

valla bence corsa d sportlarım jantı çok güzel gidiyor hatta forumda biri takmıştı çok güzel duruyordu...

corsa c ye ofsetli jant çok yakışır nede olsa o bir alman ;)

eğer çamurlukları açtırırsanız sığacaktır..

Geri