corsaya borbet jant takılabılırmı

arkadaslar acaba benım arabanma borbet takma gıbı bır samsım varmı yanı taksam acaba ne gıbı sorunlarla karşılasabılrım bana bır yardımcı olabılırmısınız? şimdiden tşkler....

borbeti anadola bile takıyolar :P merak etme olur olmasa bile oldururlar ama şahsı fıkrim hiç hos durmaz berbat olur keskin tuning diyosan bak yakısa bilir o

yaklaşık 1 ay önce bi corsada vardı çok güzel oturmuştu arabaya..ancak lastık 195 olursa daha rahat kullanırsınız.205 taban sürtme yapıyor yazmışlardı diye hatırlıyorum:D

ben 16' keskin kt4 derim... Ben fiyat aldım jant artı lastik 1500tl

bakdım ben beyenmedim göz zevki meselesi corsa zaten tombul toparlak bir araba illa jant uygulanıcaksa bence içeri doğru değil düz yada dışarı doğru jant uygulaması yapılması gerekir bence altaki resimler ilham verebilir..

suk_corsaC2.jpg

8.jpg
9447053_1157128_vgdx532.jpg

221182EA971C437194BD5CC1846EAF2B.jpg

opel corsa c serisinde en hoş duran jantlardan biri borbet, kullanımı için biras masrafı göz önünde bulundurmanız gerekiyor aracın ön ve arka davlumbazları açtırmanız gerekiyor yoksa arabada sürtme yapıyor.onun dışında arabada spor amortüsör kullanımı varsa amortüsörleri kısıp ince yanak bi lastikle kullanıma hazır halede getirebilrsiniz. bence borbet corsaya çok yakışıyor.Ergin kılıç ı bu seçiminden dolayı tebrik ediyorum ;) etrafta birbirinin benzeri çok jant var bunlardan biri değil hiç yoksa. tabi ama keskin i de unutmamak lazım ...

Geri