Ynt: Cosmo, Sport,NjoyPlus, Edition Modeller
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İç döşeme olayı tamamen göreceli. Ben sport ve cosmoya çok baktım. Cosmonun içine bir türlü ısınamadım. İç döşemede bana göre sadece kapı içleri daha iyi duruyordu. Sporttaki kumaş koltuk ve yan yükseltileri sportu seçmemdeki etkenlerden biridir.( diğeri jant) Aflde olsaydı süper olurdu benim için.Emah82 link' Alıntı:Ailemizde astra sport alan bir yakınımın aracını inceleyerek bende astra j almaya karar vermiştim, 2.el araç bakarken oldukça uygun bir cosmo bulunca sport almaktasa cosmoyu almaya karar verip gördüğüm arabayı aynı gün aldım, iç döşemeyi sportla karşılaştırdığımızda bence kumaş kalitesi ve yanların deri olması cosmoya oldukça lüks kılıyor, aldığım gün jantları kesinlikle ilk planda değiştirip sport jantı alıcağımı düşünüyordum ama sanki şimdi jantlarada ısındım ama yinede sport jantı cosmodan daha güzel diyebilirim fakat iç döşemede cosmo oldukça önce, afl far sistemini açıkcası alana kadar bu kadar tanımıyordum ama aldığım akşam afl'ye aşık oldum desem yeridir..