Günde onlarca konu okuyunca bir noktadan sonra beyin cümlelerin bazılarını atlayıp hızlı okumaya çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracın kendi amortisör sistemine dön sorun ortadan kalkar.Selamlar herkeseaynı sorun bende de var. Aracım 2014 model corsa d direksiyonu bıraktığım anda direksiyon hemen sola yatıyor, saat 11 yönüne geliyor genelde. 4-5 defa rot yaptırdım farklı farklı yerlerde, her defasında rot değerleri çok iyi dendi. Ustama götürdüm direksiyonda bir sıkıntı vardır diye. Test sürüşüne çıktık, direksiyon kolonunda birşey yok dedi. Ön tarafta coilover var bir amortisörcüne götür dedi. Coiloverlari 3cm de kullanıyordum acaba basık olduğundan dolayı mı yapıyor dedim. Normale kadar yukselttim, amortisörcü de onunla alakalı olmadığını söyledi. Kafayı yiyeceğim herkes başka birseydendir diyip bir tarafa gönderiyor. Bir usta dediki direksiyonun altında bir motor var ondandır. Kafam çok karıştı. Sorunu çözebilen var mı?
Selamlar tekrardan,Aracın kendi amortisör sistemine dön sorun ortadan kalkar.
Mantıken rot balans da sorun ortaya çıkıyor olması gerekiyor. Jantlarınız da eğrilik olabilir, lastiklerde dişlerinde bir sorun olabilir. Aşağıya video bırakıyorum, bu arkadaş detaylıca soruna değinmiş bakmanızı tavsiye ederim, en azından fikir verir.Orjinale dönmeden önce 3 farklı yerde rot balans yaptırdım, hepsi de değerlerin gayet iyi olduğunu söylemişti.